25 / 04 / 2024

doğanlar 2021 inşaat yatırımları

doğanlar 2021 inşaat yatırımları

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

doğanlar 2021 inşaat yatırımları Haberi

doğanlar 2021 inşaat yatırımları

2020'de pandemi açısında olaylı bir yıl geçirdiklerini anlatan Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan 2021 yılı yatırımları hakkında bilgi verdi. Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre 2020'yi yüzde 65 büyüme ile kapattıklarını söyleyen Doğan inşaat sektörü için de yapılan yatırımları anlattı. İşte Doğan'ın o röportajı...

1.Geçen yıl birçok sektörde işler durma noktasına geldi. Mobilya ise büyüdü. Evden çıkmadan mobilya mı aldı insanlar?

Evet mobilya tarafında yılı oldukça iyi kapattık. 2020'nin başında devlet bir KDV indirimi yapmıştı. Burada bizim gibi markaların önü açılmış oldu. Çünkü rekabet ettiğimiz kayıt dışı markalarla aramızdaki makas daraldı. Dolayısıyla ilk çeyreği gayet iyi bitirdik. Nisan-mayıs aylarında kısa çalışma ödeneği bize ilaç gibi geldi. Bu arada 'neler yapabiliriz' diye baktık. Bir WhatsApp satış hattı kurduk. Arayan tüketicilere canlı yayınla...