20 / 04 / 2024

Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oral tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerdik İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Hasdal İnşaat Metal Kimya Reklam Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdal İnşaat Metal Kimya Reklam Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Dede tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Batkitar İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batkitar İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oral tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Doğrular Metal Tekstil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü inşaat işleri yapmak. Demir, çimento, tuğla, mıcır, kum, kireç, etermit, kiremit, parke, fayans, kalebodur, çivi, kereste, marley, boya, fırça ve diğer her türlü inşaat ve inşaat ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaata konu madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Yol yapımı kanalizasyon kanal alt yapım hafriyat kanal kazı doğalgaz kazı işleri çevre düzenlemesi yapmak yaptırmak her türlü inşaat yapmak. Kat karşılığı inşaat otopark iş hanları iş merkezleri yapmak yaptırmak. 2-)Her türlü...