26 / 04 / 2024

Doğtaşın kaç mağazası var

Doğtaşın kaç mağazası var

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Lion Diamond dördüncü mağazasını İstinye Park'ta açtı!

Kişiye özel takı tasarımı yapan, mücevher sektörünün önemli markalarından Lion Diamond, dördüncü mağazasını İstinye Park’ta açtı.

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Koçtaş 61'inci Koçtaş Fix mağazasını açtı!

Koçtaş, 61. Koçtaş Fix mağazasını Çanakkale’de açtı. Koçtaş'ın toplam mağaza sayısı 100'e ulaştı...

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

BETA'nın 50 mağazası kapandı!

Geçtiğimiz sene konkordato talep eden Beta Ayakkabı'nın pazarlama faaliyetlerine devam eden şirketi için iflas kararı verilirken, diğer şirketi için ise konkordato süresi bitti. İflas sebebiyle 50 mağazası kapanan BETA, internet odaklı satış ve ihracata yönelecek.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Doğtaşın kaç mağazası var Haberi

Doğtaşın kaç mağazası var

Afrika'ya Senegal'de iki yıl önce inşa ettiği lojistik üsle giriş yapan Doğanlar Yatırım Holding, bölgede enerji ve mobilya yatırımlarıyla güçlenecek. Senegal'de 106 milyon dolara inşa edilen lojistik merkezin açılışını geçen hafta gerçekleştiren şirket, 90 milyon dolarlık ikinci faz için de görüşmelere devam ediyor. Bu dönemde yurtdışında fırsatları değerlendirmeye odaklanan grup, Afrika'yı yakın markaja aldı. Kıtadaki yatırımlara enerjiyle devam etmek istediklerini anlatan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, bioenerji girişimiyle bölgede büyümeye devam edeceklerini belirtiyor. Bu yıl 1,3 milyar TL ciroya ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Doğan, enerjide Senegal'deki bioenerji girişiminin yanı sıra Doğtaş ve Kelebek markasıyla yer aldıkları mobilya işinde de mağazalaşmaya devam edeceklerini dile getiriyor. Ekonomist’ten Sibel Atik, bu yıl yurtiçi ve yurtdışında toplam 420 mağazaya ulaşmayı planladıklarını...