26 / 04 / 2024

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.



Türkiye ve yakın coğrafyada 600’e yakın mağaza sayısıyla hizmet sunan FLO Mağazacılık, ülkemizde yaptığı yatırımların yanı sıra yurt dışında da büyüyor. 2023 yılında Türkiye’den çımayı planlayan 10 global markadan biri olacak FLO Mağazacılık, bu kapsamda yurt dışı mağaza açılışlarına da ağırlık verdi ve Fas’ın Rabat kentinde, ülkede bulunan 7’nci mağazasını da açtı. FLO’nun Arribat Center’da açtığı mağaza, 600 metrekare büyüklüğüne sahip.

Fas’ta açılan yeni mağaza ile ilgili değerlendirmede bulunan FLO Mağazacılık CEO’su Burak Övünç, başarılı bir yıl geçirdiklerini sözlerine ekleyen Doğu Avrupa ve Afrika’da büyüdüklerini kaydetti. Övünç “2023 yılı hedeflerimiz arasında 300 yurt dışı mağaza sayısına ulaşmak ve yüzde 80’i yerli üretim olmak üzere yılda 10 milyon çift ayakkabı satışı gerçekleştirmek bulunuyor. Yurt dışındaki çok güçlü mağaza ağımız, global pazarlarda büyüme stratejimizin omurgasını oluşturuyor ve bu nedenle yeni ülke pazarlarına girmek kadar faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki mağaza sayımızı artırmaya da önem veriyoruz. Fas’ta açılışını gerçekleştirdiğimiz 7’nci mağazamız da bu vizyonumuzun bir sonucu. FLO Mağazacılık olarak yurt dışında toplam 100’ü aşkın mağaza ile hizmet vermekten ve ülkemizi farklı coğrafyalarda da başarıyla temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. 


Geri Dön