20 / 04 / 2024

Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesi temel atma

Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesi temel atma

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesinin temelini atarak, kruvaziyer liman ve raylı sistem müjdesini verdi.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Amasya Çevre Yolu şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amasya Çevre Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Uzunluğu 11,3 kilometre olan Amasya Çevre Yolu aynı zamanda şehirlerarası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesi tamamlandı!

1 yıl önce temeli atılan Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesi tamamlandı. Projenin bölgenin en önemli yatırımı olduğu ifade ediliyor.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Doğu'da 36 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da gerçekler yatırım, proje ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Özhaseki, terörden zarar gören binlerce konutu yenilendiğini söyledi.

Doğu ve Güneydoğu'da şehirler yeniden tasarlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da terörden zarar gören bölgeleri yeniden inşa ediyor. İşte bölgede sürdürülen inşa ve ihya çalışmalarında son durum şöyle...

Antalya'da Doğu Çevre Yolu 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesinin temelini atarak, kruvaziyer liman ve raylı sistem müjdesini verdi.

Doğu'nun yeniden imarı için 9.2 milyar TL'lik proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çalışmalar ve yerleşim yerlerinin yeniden imarı için 9.2 milyar TL’lik proje hayata geçirileceğini belirtti.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da 30 binden fazla ev yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da 30 binden fazla ev yıkıldı, 30 binden fazla evi bu senenin sonuna kadar peyderpey bütün ilçelerde dağıtabilecek gücümüz var. Hepsinin inşaatları başladı, devam ediyor" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Ordu Çevre Yolu Mart'ta açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'ne ilişkin, "Çevre yolu 1 ya da 2 yıla kalmadan yapmış olduğu yakıt tasarrufu ile kendini amorti etmiş olacak." dedi.

Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesi temel atma Haberi

Doğu Çevre Yolu 2. Etap projesi temel atma

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Doğu Çevre Yolu 2'nci Etap projesinin temelini attı. Korkuteli Kavşağı'nı Havalimanı Kavşağı ile birleştiren yolun temel atma törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer katıldı. Antalya'dan milletvekili adayı olduğu 7 Haziran 2015 seçimlerinde verdiği sözlerin arkasında olduğunun altını çizen Elvan, "Bugüne kadar ağzımızdan ne söz çıkmışsa, bunların her birini tek tek gerçekleştirdik. Bir yatırım yarım kalmaz. Bizde çürük temel yoktur. Biz yatırımı yaparız, onu gerçekleştiririz" dedi. Elvan, Batı Antalya Havalimanı, Finike Demre Kaş karayolu, Demre ve merkezde 2 kruvaziyer liman projelerinin de gerçekleştirileceğini söyledi. Elvan konuşmasında anayasa değişikliği referandumunda da evet oyu istedi.


ÇALIŞINCA OLUYOR

Menderes Türel de 23 kilometrelik Doğu Çevre...