19 / 04 / 2024

Doğu Karadeniz satılık fındık bahçesi

Doğu Karadeniz satılık fındık bahçesi

Araplar turistler, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına devam ediyor. Araplar, son birkaç yılda Ordu'da 115 konut ve 80 dönüm fındık bahçesi satın aldı. 

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Eylül 2019'da arttı!

Eylül 2019’da Türkiye'de satılan konut sayısı, Eylül 2018’e göre yüzde 15,4 artarak 146 bin 903 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz'de de yüzde 5,4 artarak 3 bin 772 oldu…

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 49 azaldı!

Türkiye’de 2019 yılı Haziran ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48,6 düşerek 61 bin 355 oldu. Doğu Karadeniz'de ise konut satışları yüzde 48,9 azalarak bin 698 oldu.

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı hızlandı!

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatı Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hızla devam ediyor.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 19 arttı!

Doğu Karadeniz bölgesinde Aralık 2018'de konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19 artış kaydetti.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yüzde 24,8 azaldı!

TUİK Bölge Müdürlüğü’nden elde edilen bilgiye göre, 2018 Kasım ayında konut satışları Doğu Karadeniz’de yüzde 24,8 azalış ile 2 bin 255’e geriledi.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Ekim'de yüzde 40 arttı!

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Karadeniz’de Ekim ayında konut satışları, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39,4 artış gösterdi.

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Doğu Karadeniz'de Eylül ayında 3 bin 578 konut satıldı!

Türkiye’de 2018 yılı Eylül ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,2 azalarak 127 bin 327'e geriledi. Doğu Karadeniz’de de yüzde 3,7 azalışla 3 bin 578 oldu.

Doğu Karadeniz'de Nisan ayında 2 bin 680 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 2018 yılının Nisan ayında toplamda 2 bin 680 konut satıldığını açıkladı. 

Doğu Karadeniz satılık fındık bahçesi Haberi

Doğu Karadeniz satılık fındık bahçesi

Arap turistler, Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden son yıllarda Karadeniz Bölgesi'ne yoğun ilgi gösteriyor. Ordu- Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla bölgedeki hareketlilik arttı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Arap turistler, Ordu'da son yıllarda 115 konut ve 80 dönüm fındık bahçesi satın aldı. İlk kez 2 yıl önce fındık bahçesi satın alan Arapların halen bölgede turizm amaçlı yatırım yapmak için yer aradığı açıklandı.

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, "Yerli-yabancı turistler yaylaları, dereleri, şelaleleri, gölleri, tabiat parkları, denizi ve doğayı tercih ediyor. Havalimanı açıldıktan sonra bölgemize daha çok turist gelmeye başladı. Böylece arsa ve konut fiyatları tavan yaptı. Bunun yanı sıra yabancılara mülk satışı da olmaya başladı. Bölgeyi ziyaret eden Araplar önceden Trabzon'a yoğunluk gösteriyordu. Şimdi aynı şekilde Ordu'ya da...