16 / 04 / 2024

doğuda kar nedeniyle ulaşıma kapanan yollar

doğuda kar nedeniyle ulaşıma kapanan yollar

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 28, Bitlis'te 34, Hakkari'de 15 ve Muş'ta 9 köyle halen ulaşım sağlanamıyor

Van, Bitlis, Hakkari ve Muş'ta 195 köy yolu ulaşıma kapandı!

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Van'da 66, Bitlis'te 74, Hakkari'de 30 ve Muş'ta 25 köyle halen ulaşım sağlanamıyor

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Sigorta şirketlerinden doğal afetlere karşı yeni sigorta paketleri geliyor!

Son dönemlerde artan doğal afetler KOBİ’lerin sigortaya olan talebinde yoğunluk oluşturdu. Sigorta şirketleri ise deprem, su baskını, yıldırım, yangın gibi çok sayıda doğal afete karşı koruma hizmeti veren sektörlere özel KOBİ sigorta paketleri sunmaya başladı.

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

AFAD şimdi açıkladı! Afet bölgesinde 6,4 ve 5.8 şiddetinde deprem oldu

AFAD açıkladı: Saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 3 dakika sonra Samandağ'da 5,8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Deprem nedeniyle bazı ihbarlar aldık, bunları değerlendiriyoruz, taramalarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

Kısmet adeta ayaklarına geldi! Doğal gaz krizinden en çok onlar kazandı!

Geçtiğimiz yıl Avrupa'da yaşanan doğal gaz krizinden Cezayir, Katar ve Mısır siyasi ve ekonomik olarak kar elde ederken, Libya’nın ise içerde yaşadığı siyasi bölünme nedeniyle bu fırsatı değerlendiremediği ortaya çıktı.

Kabus geliyor: Enerji krizi tavukçuluğu vurdu!

Avrupa’da yaşanan enerji krizi Fransa'da da etkisini gösterirken ülkede tavuk ithalatını yükseltti. Üreticiler yüksek doğalgaz fiyatları nedeniyle civcivleri ısıtmakta zorluk çekerken savaş nedeniyle yükselen enerji ve tahıl fiyatları yerli tavukçuluk sektöründe maliyetleri yüzde 30 artırdı.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Doğal gaz sıkıntısına karşı dünya alarmda, sıcak suya sınırlama gelebilir

Dünyada doğal gaz sıkıntısına karşı alarma geçildi. Doğal gaz konusunda açıklama yapan ülkelerden biri de Almanya oldu. Almanya'da Hamburg Eyalet Çevre Senatörü Jens Kerstan, doğal gaz sıkıntısının baş göstermesi durumunda özel haneler için sıcak su sınırlamasını gündemde tuttuklarını belirtti.

Rusya doğal gaz kartını açtı! Vanayı kapatma kararı aldı

Rusya, Ukrayna savaşı nedeniyle kendisine cephe alan Avrupa ülkelerine karşı elindeki en güçlü silahlardan biri olan doğal gaz kartını masaya sürdü. bu kapsamda Polonya'ya yapılan gaz sevkiyatının yapıldığı vana kapanacak.

Evlerdeki fırtına hasarını sigorta karşılar mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında lodoslar nedeniyle evlerde oluşan zararın sigorta tarafından karşılanıp karşılanmayacağını kaleme aldı. 

doğuda kar nedeniyle ulaşıma kapanan yollar Haberi

doğuda kar nedeniyle ulaşıma kapanan yollar

     İl Özel İdaresi ekiplerinin, yağışın etkisini yitirdiği bölgelerde, yolların ulaşıma açılması için başlattığı çalışmaların devam ettiği kaydedildi. 

     Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de Van-Bahçesaray, Hakkari-Şırnak, Yüksekova-Dağlıca, Muş-Kulp ve Şemdinli-Derecik yollarında halen ulaşım sağlanamadığını, karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. 

     Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise bölgede kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

     Ayrıca, kar örtüsü ve artan sıcaklık nedeni ile yaşanabilecek muhtemel çığ hadiselerine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi. 

     Van Belediyesi Yol Hizmetleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli 250 kişilik ekip de cadde ve ara sokaklarda biriken karların temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

     Ana arterlerdeki kar temizleme çalışmalarını tamamlayan ekipler, ara...