26 / 04 / 2024

doka kalıp ürünleri

doka kalıp ürünleri

Türkiye'nin önemli projelerinde yer alan kalıp markası Doka, sahip olduğu kalıp sistemleriyle inşaatları erken bitirerek firmaların maliyetlerini aşağı çekiyor..

Ağaoğlu Maslak 1453'te Doka Kalıp kullanıldı!

Dünyanın güvendiği kalıp uzmanı Doka, 325.000 metrekare alan üzerinde kurulu Ağaoğlu Maslak 1453’teki toplam beş gökdelenin heterojen mimarisi için gereken kalıp çözümünü de üretti.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

A101 aktüel kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın, epilasyon 2 Mart 2023 fiyat listesi

A101 indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. A101 aktüel ürünler kataloğunda çeyiz ürünleri dibi gördü! Fritöz, süpürge, TV, fırın... 2 Mart 2023 fiyat listesi

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de Ramazan Pırıltı tarafından kuruldu.

GDZ İnşaat Tedarik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GDZ İnşaat Tedarik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Pınar Kılıç tarafından kuruldu.

Evinizi pırıl pırıl edecek temizlik ürünleri Bim’e geliyor! Bim 2 Ağustos fiyat listesi…

Bim marketler her hafta yeni katalog yayınlamaya devam ediyor. Bu hafta 29 Temmuz Cuma günü için yepyeni ürünlerin olduğu kataloglarını yayınladılar bile. 29 Temmuz Cuma günü Bim’e pek çok çeyiz ürünleri gelecek.

Monitör İnşaat Otomotiv Reklam Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monitör İnşaat Otomotiv Reklam Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Arif Durmaz tarafından kuruldu.

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Özgür Özden tarafından kuruldu.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

doka kalıp ürünleri Haberi

doka kalıp ürünleri

Türkiye'nin önemli projelerinde yer alan kalıp markası Doka, sahip olduğu kalıp sistemleriyle inşaatları erken bitirerek firmaların maliyetlerini aşağı çekiyor. Doka Kalıp Sistemleri, önceden hesap edilmiş kalıp kurulum ve kalıplama süreleriyle, planlamada 9-10 gün hesap edilen döşeme betonu döküm sirkülasyonunu 7-8 günlere düşürerek ve kat başına ortalama 2 gün kazandırdığı belirtiliyor. 50 katlı bir kule projesinde kat başına 2 gün kazanmamnlOO gün önce projenin bitmesini sağlarken ortalamada 2.5 müyon dolar gibi bir rakamı bu büyüklükte bir proje için ekonomiye kazandırdığı kaydediliyor. Firmanın yer aldığı başlıca projeler arasında Torun Center, Skyland, Maslak 1453, Körfez Geçiş Projesi. Point Bornova, Mistral Tower, Altınoran Ankara...