26 / 04 / 2024

dokuma arsası ne oldu

dokuma arsası ne oldu

Dokuma Fabrikası, 15 yıl aradan sonra Antalyalılarla 30 Aralık’ta kucaklaşıyor. Başkan Tütüncü, "Dokuma, azmimizle, iyi niyetimizle hiç kimsenin olmadı, hiç kimseye peşkeş çekilmedi ve Dokuma Antalyalıların oldu. " dedi.

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Konut almak isteyenler yeni takas yöntemine başvurdu! Elinde ne var ne yok paketler halinde sunuyor!

Yatırımcılar, bir konut alabilmek için artık elindeki bir konutu, otomobili ve arsasını paket olarak sunmaya başladı. Yani tek bir ürüne dair bir çok ürünle teklif gelmiş oluyor...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Prefabrik ev için arsa büyüklüğü ne kadar olmalıdır?

Prefabrik evi kendi arsasına yaptırmayı düşünen vatandaşlar, ne kadar arsanın gerekli olduğunu araştırmaktadır. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanların gözde konut tiplerinden biri oldu. Öncesinde arsasına ev yaptırmak isteyenler bulunuyordu. Şimdi ise bilindiği üzere yaşanan depremden sonra iyice popüler oldu. Peki prefabrik eve dair ne biliyorsunuz?

110 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yapılışları açısından hızlı sahip olunabilen konutlardan. Arsası olan kişiler, prefabrik evlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istiyor. Prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evlerin özellikleri neler?

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...

dokuma arsası ne oldu Haberi

dokuma arsası ne oldu

Dokuma Fabrikası, 15 yıl aradan sonra Antalyalılarla 30 Aralık’ta kucaklaşıyor. Başkan Tütüncü, "Dokuma, azmimizle, iyi niyetimizle hiç kimsenin olmadı, hiç kimseye peşkeş çekilmedi ve Dokuma Antalyalıların oldu. Dokuma’yı, gerçek sahibi olan Antalyalılara ayın 30’unda iade ediyoruz." dedi.

Başkan Tütüncü, 2005’te ihalesiz şekilde üst kullanım hakkı özel bir şirkete verilen 488 dönümden oluşan Dokuma Fabrikası’nı, halka açma sözünü yerini getiriyor. Tütüncü, yargının tahsis işlemini iptal ettiği Dokuma’yı da Antalyalıların istediği şekilde halka açıyor.


Kepez Belediyesi, tarihi fabrikanın imar planına yeşil olarak işlenen 238 dönümlük kısmını halka açmak için Ocak 2015’te çalışmalarını başlatmıştı. Bu kapsamda ilk önce belediye meclis kararıyla, siyasi parti ve meslek odalarının temsilcilerinin oluşan Dokuma Projesi Çalışma Grubu kuruldu. Grubun, 11 ayrı fikir alma toplantısından sonra oluşturduğu rapor da mecliste...