26 / 04 / 2024

dolar altın

dolar altın

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

Haziranda en fazla kazandıran yatırım aracı açıklandı: Parasını buna yatıran kâr etti

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde haziranda en yüksek aylık reel getiri yüzde 2,95 ile dolarda gerçekleşti.

Değeri altına endekslenecek! Dolara karşı 125 yıllık plan devreye sokulacak

Son dönemde dolar karşısında değeri artan rublenin altına endekslenmesi gündemde. Rus ekonomi yönetimi ülkenin savaş nedeniyle girdiği darboğazdan çıkması için 125 yıl önce devreye sokulan formülü yeniden uygulamak istiyor. İşte ayrıntılar...

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Altında treni kaçıranlara güzel haber geldi: Gram Altın almak isteyenlere müjde üstüne müjde!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın piyasa durumunu değerlendirdi ve dolar, altın ve borsa hakkında önemli tespitlerde bulundu. Memiş, Borsa İstanbul için "7 bin 750-7 bin 500 ve 7 bin 150 puan tahminimde bir değişiklik yok." dedi ve gram altın almak isteyenlere olumlu bir haber

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı!

Bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı merak ediliyor. Borsa, dolar, altın... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı! 

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Altın ve doları olanlar kulak versin! İslam Memiş en büyük haftalık düşüşünün sinyalini verdi!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve euro değerlerine dair yeni öngörülerde bulundu. İşte detaylar!

İslam Memiş'ten 1 Haziran tahmini! Hem altın hem de dolar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran için bir uyarıda bulundu. Memiş, büyük bir tufanın gelmekte olduğunu ve dolar, altın ve borsa gibi yatırım araçlarında işlem yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte tüm detaylar...

Ne altın ne dolar... Altını bilen adam İslam Memiş bu yatırım aracını işaret etti! Görenler koşarak dövizciye gitti!

Altını bilen adam İslam Memiş, yaptığı son açıklamasında altın ve dolar yatırımcılarını şaşırttı. Ne altın ne dolar... Buna yatırım yapanlar kazanacak. Görenler hemen koşarak dövizciye gitti!

Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe duyuruldu! Hemen bakmayan bin pişman!

Altın fiyatlarında izlenen dalgalı seyir nedeni ile altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sene sonu tahminini güncelledi. Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Ne dolar ne de altın en çok konut kazandırdı!

Son 10 senedir dolar, altın gibi geleneksel yatırım araçlarını resmen geride bırakan konut fiyatları, geçen sene  yüzde 63 reel getiri ile borsayı da solladı...

Son zamanlar yaklaşıyor! İslam Memiş dolar ve altının patlayacağı tarihi verdi! O gün zirve zamanı!

Altın ve dolar piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve euro için tarih verdi. İşte detaylar!

Dolar, Euro ve altın yeniden şiddetlendi!

Dolar, Euro ve Sterlin 8 Şubat Çarşamba günü milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Dolar, Euro ve altın bugün yeniden şiddetlendi! Peki bugün dolar, altın, sterlin ne kadar?

Borsa, dolar, altın!.. Bu hafta hangisi kazandırdı hangisi kaybettirdi? İşte yanıtı!

Piyasalarda oldukça hareketli bir hafta geride kaldı. Başta borsa olmak üzere altın ve döviz ve başta yatırım fonları olmak üzere diğer yatırım araçlarında da hareketlilik gözlendi. Peki yeni yılın bu ilk haftasında yatırımcısına en çok kazandıran ve kaybettirenler hangileri oldu?

dolar altın Haberi

dolar altın

Altın ve dolar fiyatlarında neler olacak, önümüz kışken ayağımızı yorganımıza göre mi uzatalım, yatırımcı altın ve dolar alıp satacakken hangi verileri yakından izlemeli soruları gündemdeki yerini koruyor. Enflasyonun her geçen gün hızını artırarak büyüdüğü günümüzde yatırımcılar, büyük işletmeler, elindeki rezervi küçük büyük fark etmeksizin korumak isteyenler alternatif yatırım araçlarına yöneliyor. Altında dolar karşısında kısmi bir düşüş var ancak fiyatların önümüzdeki günlerde hareketlenmesi bekleniyor. 

Enflasyondaki artış devam ettikçe Türk lirasındaki erimenin de önüne geçilemiyor. Bayram sonrasında Pazartesi günü piyasalar yeniden açılacak. Bu ay yatırımcıların en çok dikkat kesileceği konu FED'in Temmuz ayında yapmayı planladığı faiz artırım toplantısı. 

Fed toplantısı 26-27 Temmuz'da yapılacak ve bu toplantının ardından bankanın faiz kararı belli olacak. Fed toplantısında faizlerin büyük ihtimalle 100 baz puan artırılması bekleniyor. Fed...