23 / 04 / 2024

dolar islam memiş

dolar islam memiş

Dolar almak isteyenler ve dolar borcu olanları yakından ilgilendiren açıklama şimdi İslam Memiş'ten geldi. Doların geri vites yapacağı tarihi açıklayan Memiş, üstüne bastıra bastıra uyardı. 

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş'ten altın almak isteyenlere kritik uyarı! 

Yatırım uzmanı islam Memiş, seçimlerin ikinci turuna kitlenen Türkiye halkına uyarıda bulundu. Uzman ismin Seçimi Bırak Haziran Ayına Bak!" konulu ikazlarını merak edenler haberimizi okuyabilir.

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Piyasa uzmanı islam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirten uzman isim ONS gümüş altın fiyatlarının 25, 32 ve 40 dolar seviyelerinde hareket edeceğini belirtti.

Dolar alacaklara İslam Memiş'ten uyarı! Dolar yerine ona yatırım yapın! Daha çok kazanırsınız!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in "Ev, dolar, altın, gümüş herşeye dair!" adlı youtube videosunda dolara dair yaptığı açıklamalar şok etkisi yarattı. İşte bütün ayrıntılar...

Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Yatırımcılar tarafından en çok merak edilen ''Dolar mı alalım euro mu?'' sorusuna net yanıt Finans analisti İslam Memiş'ten geldi! Bunu yapana geçmiş olsun!

Ne altın ne dolar... Altını bilen adam İslam Memiş bu yatırım aracını işaret etti! Görenler koşarak dövizciye gitti!

Altını bilen adam İslam Memiş, yaptığı son açıklamasında altın ve dolar yatırımcılarını şaşırttı. Ne altın ne dolar... Buna yatırım yapanlar kazanacak. Görenler hemen koşarak dövizciye gitti!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için açıklama yaptı. Elinde doları olanlar koşun hemen bakın.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi! Çok değer kazanacak...

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolaın 6 TL fırlayacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak.

Son zamanlar yaklaşıyor! İslam Memiş dolar ve altının patlayacağı tarihi verdi! O gün zirve zamanı!

Altın ve dolar piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve euro için tarih verdi. İşte detaylar!

Gram altın mı yoksa dolar mı alınmalı? İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın mı yoksa dolar mı almalıyım? diye soranlara yanıt verdi. İşte detaylar!

dolar islam memiş Haberi

dolar islam memiş

Altın ve dolar tahminleri ile bilinen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar yorumu geldi. Son sürat yükselen doların geri vites yapacağı tarihi resmen açıklayan Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Piyasalarda hareketlilikler devam ediyor. Türkiye'de özellikle dolar kuru son günlerde yeniden yükselişe geçti ve 19 lira sınırına kadar dayandı.

Merkez Bankası'nın faiz artırımı ve Fed'den gelen rekor faiz artışları dolar üzerinde belirleyici olmaya devam ederken bu hafta içinde açıklanan ABD eflasyon rakamları da doların yükselişine hız kattı.

Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? İşte konu ile ilgili Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar yatırımcıları ve dolar borcu olanlar için üstüne bastıra bastıra uyarıda bulundu.

DOLARIN GERİ VİTES YAPACAĞI TARİH

Dolar kuru 18,58 TL seviyesine kadar yükselirken İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi....