29 / 03 / 2024

dolar kuru bugün

dolar kuru bugün

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem günü olan 19 Ekim Çarşamba günü yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Elinde dolar olanlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Yarın resmen açıklanıyor, dolar işte böyle olacak.

Dolar tarihi rekorunu kırdı! 1 doları bile olanlar bakmadan geçmeyin

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararının sonrasında dolar kuru 18,38 TL zirvesi ile tarihi rekorunu yenileyerek zirveye yerleşti.

Freni patlayan dolar uçuşa geçti! Elinde 1 doları bile olan yaşadı! Hemen dolara bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Doların bugün resmen freni patladı. Uçuşa geçen dolar bugün ne kadar? Elinde 1 doları bile olan hemen baksın! İşte son dakika dolar/TL kuru 31 Ağustos 2022...

Dolar zincirleri kırdı! Dolar kuru bugün kaç TL? İşte 29 Mayıs 2022 güncel dolar kuru...

Hafta içerisinde 16 lira 50 kuruş seviyelerine çıkarak 17'yi zorlayan dolarda son durum ne? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Peki dolar/TL bugün uluslararası piyasalarda ne kadar oldu? Dolar kuru bugün kaç TL? 29 Mayıs 2022? İşte 29 Mayıs 2022 güncel dolar kuru...

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar kurunda yeni zirve! Döviz yatırımcıları dikkat! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar kuru bugün tarihi zirvesi 30,1 lira seviyesini geçerek rekor tazeledi. Dolar kuru haftaya yükselişle başlarken enflasyonla mücadelede kararlı olan Merkez Bankası her türlü adımı atmaya hazır olduğunu açıkladı. 

Son dakika! Dolar 30 TL eşiğini geçti! Dolar yatırımcıları müjde! 11 Ocak 2024 dolar/TL kuru!

Dolar yatırımcılarının heyecanla beklediği an geldi Dolar kuru bugün saat 10:30 itibariyle 30 lira eşiğini geçti. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 

dolar kuru bugün Haberi

dolar kuru bugün

Döviz kurlarını takip den milyonlarca yatırımcının en çok merak ettiği konu ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar yükselmeye devam edecek mi?'' sorularının yanıtları. Elinde dolar olanları yakından ilgilendiren kritik gelişme yarın resmen açıklanıyor. Bu gelişmenin ardından doların yönü belli olacak. İşte son dakika dolar kuru 19 EKim 2022...

DOLAR YARIN BÖYLE OLACAK

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Ekim ayı faiz toplantısı tarihi merak konusu oldu. TCMB faiz toplantısı 20 Ekim yani yarrın yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından Eylül ayında yapılan toplantıda politika faizi 100 baz puan indirilerek yüzde 12,00 seviyesine çekilmişti.

Eylül ayı içerisinde 100 baz puan indirilen ve yüzde 13' seviyesinden 12'ye düşürülen politika faizinin bu ayki toplantısında 100 baz puan daha düşürülmesi bekleniyor.

Bu durum sonrasından dolar kurunda...