19 / 03 / 2024

dolar yükselecek mi 2022

dolar yükselecek mi 2022

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ay sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 

Elinde 1 doları bile olan hemen baksın! Dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika 18 Temmuz 2022 dolar kuru...

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve doları olan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki dolarda son durum ne? Dolar bugün kaç Türk Lirası? İşte 18 Temmuz 2022 son dakika dolar kuru...

Dolarda son dakika! Kıyıda köşede 1 doları olanlar hemen bu rakamlara bakın! Son dakika dolar kuru 17 Temmuz 2022

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor ve dolar/TL kurundaki son durum merak ediliyor. Peki dolar bugün kaç TL oldu? 1 dolar kaç lira? İşte 17 Temmuz son dakika dolar kuru...

Doların geleceğine dair flaş tahminler! Doları olanlar aman dikkat!

20 yılın zirvesini gören dolardaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki dolar kurunu neler bekliyor? İşte flaş tahminler...

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dola/TL şu günlerde 14,60 ile 14,70 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar kurunun yaz ayı gelmeden atak yapacağını duyuran ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonu dolar kurunda beklentisinin 20 TL olduğunu açıkladı.

Dolar zirveye çıkacak! Tarih verildi!

ABD'nin en büyük yatırım bankası JP Morgan, Fed'in Mart ayında faiz oranlarını artırmasının ardından doların yükselmeye devam edeceğini belirtti.

Dolar yeniden yükselişe geçecek mi?

Ekonomist Atilla Yeşilada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği ekonomi politikalarını değerlendirdi. Yeşilada, dolar kurunun ve enflasyonun artacağını belirtti.

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı kararı yatırımcıların odağında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Altın ve dolar yükselecek mi, düşecek mi?

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Emekli maaşları düşecek mi, yükselecek mi? Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda açıklandı! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda emekli maaşları ile ilgilİ önemli bir düzenlemeye de yer verildi. Peki emekli maaşları düşecek mi yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

1 dolar 60 TL! Elinde doları olanları buz kestiren rakam geldi! 29 Ekim 2023 1 dolar kaç TL? 

Dolar kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? İşte 29 Ekim 2023 1 dolar kaç TL?

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

dolar yükselecek mi 2022 Haberi

dolar yükselecek mi 2022

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer her açıklaması ile sosyal medyanın gündemine de yerleşirken, dolar yatırımcısına da çok önemli uyarılarda bulundu.

Dolar kuru ile ilgili peş peşe çok önemli açıklamalar yapan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını da duyurdu. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 

Karar'ın aktardığı detaylara göre, Euro/Dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar yeni aya da yükselişlerle girdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru 18,40 seviyelerine kadar dayanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine piyasalarda bomba etkisi yaratacak çok önemli açıklamalar son dakika açıklamaları geldi. Yüksek tahminleri ile dikkat çeken Selçuk Geçer, doların ay sonunda...