19 / 03 / 2024

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ay sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer her açıklaması ile sosyal medyanın gündemine de yerleşirken, dolar yatırımcısına da çok önemli uyarılarda bulundu.

Dolar kuru ile ilgili peş peşe çok önemli açıklamalar yapan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını da duyurdu. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

Karar'ın aktardığı detaylara göre, Euro/Dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar yeni aya da yükselişlerle girdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru 18,40 seviyelerine kadar dayanırken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine piyasalarda bomba etkisi yaratacak çok önemli açıklamalar son dakika açıklamaları geldi. Yüksek tahminleri ile dikkat çeken Selçuk Geçer, doların ay sonunda geleceği seviyeyi de açıkladı.

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayı sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön