19 / 03 / 2024

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ay sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar kuru 7 gün sonra ne kadar olacak? 



DOLAR İÇİN EYLÜL AYI AYI TAHMİNİ GELDİ

Yaptığı son dakika açıklamalarında doların yeniden baskılanabileceğini kaydeden Selçuk Geçer, "Eylül ayı sonunda benim öngörüm 20 Türk Lirası’nın üstünde bir dolar kuru tutabilirler" demişti.

1 dolar 7 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistlerden peş peşe son dakika açıklaması!

KIŞ AYLARINA DİKKAT

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, yanlış para politikaları sonucunda doların 70 Türk Lirası'na kadar yükselebileceğini daha önce de söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer'den kış aylarıyla ilgili son dakika dolar açıklaması da geldi.

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda piyasaların kış ayında sert ataklar yapacağını dile getiren Ekonomist Selçuk Geçer, "Kur hareketlerine bakıldığı zaman da aynı biçimde sertleşmeye başlar. Ben sadece enflasyonun bu etkisinin kura uygulanması ile beraber dolar kurunun 30 Türk Lirası’nın kıyısına gelebileceğini öngörüyorum" ifadelerini kullandı.

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı, gören inanamadı! Hemen bakın!

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön