26 / 04 / 2024

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

Milyonlarca emeklinin merak ettiği ve araştırdığı promosyon bedellerinde son düzlüğe girildi. Peki emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam liste...



Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyon ücretlerinde müşterilerini cezbetmek isteyen bankalar, birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Resmen son düzlüğe girilen emekli promosyonları için çoğu banka kampanyasını ay sonunda sonlandıracak.

Emekli vatandaşlara 7 bin 500 liraya kadar promosyon veren bankaların kampanyalarından hangisinin en iyi olduğunu anlamak isteyen vatandaşlar ise "Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor", "Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği kampanya kapsamında İş Bankası, Halkbank, Garanti Bankası, Yapıkredi Bankası, Ziraat Bankası, Akbank ve diğer tüm bankalar promosyon bedellerini de peş peşe açıkladı.

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

Müşteri protföyünü genişletmeyi hedefleyen bankalardan bazıları emekli maaşı taşıyanlara 7 bin 500 TL üzeri ödemeler veren kampanyalar hazırlarken ek ödemelerle birlikte söz konusu ödemeler 10 bin liraya kadar çıktı. 

Pek çok banka promosyon kampanyasını 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatırken, İş Bankası ise Ekim ayının sonuna kadar uzatma kararı aldı. 


EMEKLİ MAAŞIMI NASIL TAŞIRIM?

Pek çok emekli maaşını nasıl taşıyacağını da merak ediyor ve araştırıyor. Fotomaç'ın aktardığı detaylara göre, nüfus cüzdanı ya da  kimlik kartıyla beraber en yakın banka şubesine giderek veya bankanın internet ve mobil şubesinden e-Devlet şifresiyle banka değişikliği işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, bankalar maaşında promosyon blokesi olan emeklilerin şubeye gelmesini istiyor. 

Peki Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam liste...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön