24 / 04 / 2024

Audi A5 Sportback'e yeni yıl zammı! Audi A5 Sportback'in fiyatı ne kadar ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi.

Audi A5 Sportback'e yeni yıl zammı! Audi A5 Sportback'in fiyatı ne kadar ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi.

Audi A5 Sportback'e bir zam daha geldi. Peki Audi A5 Sportback'in fiyatı ne kadar oldu? işte Audi A5 Sportback, 12 Ocak 2023 fiyat listesi...



Audi modellerine yeni yıl zammı uyguladı. Markanın A5 Sportback modeli de bu zamlardan etkilendi. Aralık ayında da zamlanan aracın fiyatı bir kez daha artmış oldu. Peki Audi A5 Sportback'in 2023 Ocak ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Audi A5 Sportback güncel fiyat listesi...

Audi A5 Sportback, daima kalabalığın içinde öne çıkıyor. Çarpıcı tasarımı, aile dostu beş kapılı modele derinlik ve genişlik katıyor. Standart Ambiyans Aydınlatma Paketi plus ve isteğe bağlı design selection iç görünüm paketi ile Audi A5 Sportback'in, iç mekan atmosferi değişiyor.

Audi A5 Sportback e yeni yıl zammı! Audi A5 Sportback in fiyatı ne kadar ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi.

Geniş hava girişleri ve krom giydirmeler bu sportif beş kapılı otomobilin ön kısmına keskin bir görünüm kazandırırken; yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğini gözler önüne seriyor. Dikkat çeken çamurluk davlumbazları da isteğe bağlı değişebilen 20 inç alaşım jantlara vurgu yapıyor. Difüzördeki mat alüminyum gümüş renkte yatay şerit ve ikizkenar yamuk şeklindeki egzoz boruları, arka kısmın genişliğini tartışmasız şekilde göz önüne seriyor. Bunlara ilaveten; opsiyonel, Advanced ve S line donanım paketleri sayesinde Audi A5 Sportback'i özelleştirme imkanı da veriliyor.

Peki Audi A5 Sportback'in fiyatları ne kadar oldu? İşte, Audi A5 Sportback'in 12 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön