20 / 04 / 2024

Dolpin Elektronik İnşaat şirketi

Dolpin Elektronik İnşaat şirketi

Dolpin Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özbiçer tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Fahri Giden Sokak'ta kuruldu.

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolyurt Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Bolyurt tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kamil Ozan tarafından kuruldu.

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Yılaydın İnşaat Tekstil Reklam Elektronik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılaydın İnşaat Tekstil Reklam Elektronik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Karakaya tarafından kuruldu.

Dolpin Elektronik İnşaat şirketi Haberi

Dolpin Elektronik İnşaat şirketi

Dolpin Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özbiçer tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Fahri Giden Sokak'ta kuruldu. 


Dolpin Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK MALZEMELERİ a.Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b.Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör...