26 / 04 / 2024

Dome Partners mimarlık ofisleri

Dome Partners mimarlık ofisleri

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Arda İlker ÖZtürk tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dora Selin Salman Emer ve Melike İyimaya ortaklığında kuruldu.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

Toros And Partners Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros And Partners Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yako Dalva ve Melike Derya Toros ortaklığında kuruldu. 

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gültegin tarafından kuruldu. 

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Rahime Özgün Sümbül ve Ayşe Müge Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Burak Nişancı ve Giuseppe Bocci ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Tech Partners Müşavirlik Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Partners Müşavirlik Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tolga Uçak, Ferhat Pazarbaşı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Teamfores Mimarlık'tan sürdürülebilir otogar projeleri!

Konsept tasarımı TeamFores Mimarlık ile Vittorio Grassi é Partners tarafından geliştirilen ve ‘köklü bir kent dokusu içerisinde geleceği yansıtan mimari’ anlayışıyla tasarlanan otogar yapıları Muğla ve ilçelerinde yükselmeye hazırlanıyor…

Murat Yılmaz: Dome Partners mimarlık birikimini 20 ülkeye yayacak!

Dome Partners, geliştirdiği sistem ile 10 yılda 20 ülkede ortaklık kuracak.20 ülkede en az birer partner ile çalışmayı hedefleyen Dome'nin uzun vadeli hedefinde ise Amerika Birleşik Devletleri'nde şirket satın almak var.

Dome Partners mimarlık ofisleri Haberi

Dome Partners mimarlık ofisleri

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Mart ayında Milano'da ofis açacak olan şirket, yıl sonunda ise Londra ofisini devreye alacak. Dome + Partners mimarlık şirketinin Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunuyor. 


Mimar Murat Yılmaz tarafından 1997 yılında kurulan Dome + Partners, ismini 'doğal mekan' sözcüklerinin kısaltılmasından alıyor. Varyap Meridian, Metropol İstanbul, İnistanbul Topkapı, Vialand, Manzara Adalar, Kazakistan Khan Shatyr Cathay şirketin yaptığı projelerden birkaçı. Uluslararası ortakları HOK ve Büro Happold ile birlikte Kanal İstanbul projesinin ihalesini de kazanan Dome + Partners, üç yıllık bir süreçte 'yeni şehir' denilen projeyi hazırladı. Şirket son dönemde ise 150 milyon dolarlık bir proje olan Özbekistan'ın EuroDisney'ini tasarladı.

Dome + Parners'in gelecek planlarında ise Avrupa'ya tasarım ihraç etmek var. Dome +...