27 / 04 / 2024

Donald Trump yerleşim alanları

Donald Trump yerleşim alanları

FKÖ ile İsrail arasında imzalanan Oslo Anlaşması'nın üzerinden geçen 25 yılın ardından Yahudi yerleşimcilerin sayısının 3 kart artması, Filistinlilerin bağımsız devlet ümitlerini seraba döndürdü.

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Trump döneminde Batı Şeria'daki düzensiz Yahudi yerleşim birimlerinde artış!

İsrailli insan hakları örgütü Peace Now'un hazırladığı rapor, Trump'ın ABD Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra yasa dışı düzensiz Yahudi yerleşim birimlerinin sayısındaki artışı ortaya koydu...

Mardin'de yerleşim alanlarından geçen karayolu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Mardin İli'nde yerleşim alanlarının ortasından geçen karayolunun etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Donald Trump’a Manisa mobilyası!

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın mobilya markası Trump Home’un ürünlerini, İzmirli Doruk Yorgancıoğlu üretiyor. Trump, mobilyaların tasarımlarıyla yakından ilgileniyor

Donald Trump ABD'nin en zengin başkanı!

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump şimdiye kadar ABD'nin gördüğü en zengin başkan olarak görülüyor. Donald Trump 'ın servetinin 10 milyar doların üzerinde olduğu iddia edilmişti.

Mustafa Akyürek 'Donald Trump' için 5 ay önce marka başvurusu yapmış!

Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.

Donald Trump'ın otellerinin mermerleri Bursa'dan!

Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı iş adamı Donald Trump'ın ofis ve otellerinde kullanılan mermerlerin Bursa'dan ihraç edildiği bildirildi.

Almanya, İsrail'in yeni yerleşim inşa etme kararında endişeli!

Almanya Dışişleri Bakanlığı İsrail'in Batı Şeria'da yeni yerleşim birimleri inşa etme kararını büyük bir endişeyle karşıladığını duyurdu.

Ordu'daki yeni yerleşim yerlerinin altyapısı hazırlanıyor!

Uzun ömürlü yatırımları hayata geçirerek geleceğin inşasını köklü bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin altyapısını oluşturuyor.

Kabil'de sığınmacılara yerleşim yeri projesi geliyor!

Kabil'de sığınmacılar için yerleşim yeri projesi nedeniyle Başbakanlık Sarayı'nda imza töreni düzenlendi.

Donald Trump, Mehmet Öz'ün programına konuk oluyor!

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, başkanlık yarışında merak edilen sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Mehmet Öz'ün programında açıklayacak.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın Washington'ın merkezindeki lüks oteli protestocular eşliğinde müşterilerine kapılarını açtı. Geceliği şu anda 806 dolardan başlayan otel, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Uşak'a 2 bin konutluk yeni yerleşim alanı!

Uşak Belediye Meclisi Eylül ayı 2. Oturumu konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mecliste 2 bin konutluk yeni yerleşim alanı planının oy birliği ile kabul edildiğinin müjdesini verdi.

Donald Trump yerleşim alanları Haberi

Donald Trump yerleşim alanları

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) ile İsrail arasında 13 Eylül 1993'de imzalanan Oslo Anlaşması'nın üzerinden geçen 25 yılın ardından Yahudi yerleşimcilerin sayısının yaklaşık 3 kart artması, Filistinlilerin bağımsız devlet kurma ümitlerini seraba döndürdü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İsrail ile Filistin temsilcilerinin üst düzeyde ilk kez yüz yüze görüşerek anlaşma çabası olarak tarihe geçen Oslo Anlaşması'ndan 25 yıl sonra Filistin sorunu hala çözülemedi ve işgal devam ediyor.

Filistin ve İsrail'de yaşanan son gelişmeler çerçevesinde 25 yıl önce Norveç'in başkenti Oslo'da yapılan anlaşmayı değerlendiren uzmanlar, İsrail'in çıkarlarına hizmet eden bazı şekli uygulamaların dışında Tel Aviv yönetiminin anlaşmaya bağlı kalmadığını ve Yahudi yerleşimcilerin sayısının yaklaşık 3 kat artmasının, Filistinlilerin bağımsız devlet kurma ümitlerinin imkansız bir hale geldiğini ifade ediyor.

Trump'tan sonra yerleşim birimleri arttı

ABD...