23 / 04 / 2024

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Orhan Şengöz, Hasan Kahraman, Erhan Vardar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kesik tarafından kuruldu.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Çağlar tarafından kuruldu.

Sywatec İnşaat Taahhüt Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sywatec İnşaat Taahhüt Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Durmazalp tarafından kuruldu.

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Orhan Şengöz, Hasan Kahraman, Erhan Vardar tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her tülrü yapı inşaat ve taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapar satar kendi hesabına arazi ve arsalar alır ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Dönmezler Taahhüt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Aydın Yuva Sokak,...