29 / 03 / 2024

Dönüşüme Cushbakışı semineri

Dönüşüme Cushbakışı semineri

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’ın sektör temsilcilerine yönelik düzenlediği ‘Dönüşüme Cushbakışı’ adlı seminerde, ofislerin dünü, bugünü ve yarını konuşuldu...

Rize Ayder Yaylası dönüşüme hazırlanıyor!

2006 yılında ise Bakanlar Kurulu Kararı ile "Kültür ve Turizm Koruma Gelişim Bölgesi" ilan edilen Rize'deki Ayder Yaylası geleceğin cazibe merkezi olması ve kaçak yapıların önüne geçilebilmesi için kentsel dönüşüme hazırlanıyor.

Erka Grup, Kağıthane'de 1400 konutluk dönüşüme başlıyor!

Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Erol Karagöz, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Türkiye'ye dönme kararı. Karagöz, Kağıthane'de 9 ayrı projede toplam 1400 konutluk kentsel dönüşüme başladıklarını söyledi.

TOKİ Üsküdar'da kentsel dönüşüme gidiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Üsküdar'da dönüşüme gidiyor. Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi için teknik danışmanlık hizmeti alınacak.

Bursa'nın yüzde 70'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

BUSİAD, kent ekonomisinin yanı sıra sektörel değerlendirmelerde bulundu. Bursa'nın kentsel dönüşüme en fazla ihtiyaç duyan illerin başında geldiği belirtilen raporda, şehrin yeniden planlanması gereken alanlarının yüzde 70'i bulduğu açıklandı.

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Kentsel dönüşüme 33 maddelik çözüm!

Kentsel dönüşüme hız vermek ve mevcut tıkanıklıkları çözmek için geçtiğimiz hafta İstanbul İnşaatçılar Derneği, (İNDER) tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm çözümleri konferansından 32 maddelik bildirge çıktı.

Babacan Yapı Fikirtepe'de dönüşüme giriyor!

Kadıköy Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüme giren Babacan Yapı, bu bölgede 2 projede 2 bin daire yapacak.

Antalya'da 700 hektar sera ve tarım alanı kentsel dönüşüme girdi!

Hürses Gazetesi'nin köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "700 hektar sera ve tarım alanı kentsel dönüşüme girdi" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

İzmir Basmane kentsel dönüşüme girecek mi?

İzmir Kültürpark'ın bitişiğinde, Basmane Meydanı'na cepheli 35 bin metrekarelik arsa İzmir'in en değerli parseli olarak biliniyor. Bu inşaat yapıldıktan sonra, tarihi Basmane semtinin de kentsel dönüşüme gireceği konuşuluyor.

Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Gölcük'ün tamamen kentsel dönüşüme ihtiyacı var" dedi

Kentsel dönüşüme giren binadaki kiracının tahliyesi nasıl sağlanır?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu "Kentsel dönüşüme giren binadaki kiracının tahliyesi nasıl sağlanır?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Seyhan'da kentsel dönüşüme karşı kurulmak istenen derneğe ret!

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Barbaros ve Bey mahallelerinde kentsel dönüşüme karşı kurulmak istenen derneğe OHAL gerekçesiyle izin verilmedi.

Yalova'da 432 binanın kentsel dönüşüme alındı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Yalova'da yapılan etkin çalışmalarla bugüne kadar 432 binanın kentsel dönüşüme alındığını söyledi.

Dönüşüme Cushbakışı semineri Haberi

Dönüşüme Cushbakışı semineri

Cushman & Wakefield’ın sektör temsilcilerine yönelik düzenlediği ‘Dönüşüme Cushbakışı’ adlı seminerde, ofislerin dünü, bugünü ve yarını masaya yatırıldı. Türkiye ve dünyada değişen ofisler, çalışanların hangi ofislerde daha mutlu ve verimli olduklarının dışında yatırımın geri dönüşümünün hangi tasarımlar ile daha hızlı olduğu konuları İstanbul’da konuşuldu. 

Cushman & Wakefield Türkiye yöneticileri, katılımcılara ofis pazarındaki yeni trendleri aktardı ve İstanbul’da şu an 6.4 milyon metrekarelik ofis arzı olduğunu ve doğru geliştirilen projelerin kullanıcısına ulaşması konusunda herhangi bir sıkıntı çekilmediğinin altını çizdi.

Bununla birlikte Türkiye Varlık Fonu’nun (TVF), İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) ana yatırımcısı olması ile birlikte projenin bir gayrimenkul projesi olmaktan çıkıp ülke projesi haline geleceğine ve İFM’nin doğru kurgulanması ile ofis pazarına ciddi bir talep olacağına da dikkat çekildi. Türk ve uluslararası şirket...