29 / 03 / 2024

Dorapark 2 Beylikdüzü ulaşım

Dorapark 2 Beylikdüzü ulaşım

Dairelerin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Dora Park 2 teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi...

Kiler GYO Beylikdüzü 2 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Beylikdüzü 2 arsa değerleme raporu yayınlandı.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Mercan Konakları 2. etap Beylikdüzü teslim tarihi!

Mercan Konakları 2. etap Beylikdüzü projesinde daire fiyatları 286 bin liradan başlıyor. Keleşoğlu İnşaat'ın projesi Mercan Konakları 2.etapta 550 daire yer alıyor...

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan 2 satışta! 255 bin TL'ye!

Keleşoğlu İnşaat, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan Deniz İstanbul projesinin yeni etabı Mercan 2'yi satışa sundu. Projenin yeni etabında lansmana özel fırsatlar ve uygun ödeme imkanları sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Asmalı Hayat 2. Etap teslim tarihi!

Beylikdüzü Asmalı Hayat 2. Etap teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Dairelerin 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandığı proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2 yeni park!

Adnan Kahveci ve Kavaklı Mahalleri’ne 2 yeni park kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Mahallesi Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdu Parkı’nı revize etti, Yakuplu Mahallesi’ne de bir yeni park yaptı...

Coldwell Banker Orion 2'yi Beylikdüzü'nde açtı!

Gayrimenkulde dünyanın bir numaralı markası Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Beylikdüzü'ndeki yeni ofisi "Orion 2"nin hizmete girmesiyle birlikte Coldwell Banker'ın toplam ofis sayısı 73'e yükseldi.

Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde 2+1'ler satışta! 40 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 177 bin TL'den başladığı Papatya Park Residence Beylikdüzü projesinde 40 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler de satışa çıktı.

Silüet Beylikdüzü'nde 315 bin TL'ye 2+1! 2 ay sonra teslim!

Daire teslimlerinin 2 ay sonra yapılacağı Silüet Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerden 2 oda 1 salon olanların fiyatları 315 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü su kesintisi 2 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ilçesi Dereağzı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance Beylikdüzü projesinde 452 bin TL'ye 2+1! Yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 452 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 3 farklı peşinatlı ödeme seçeneği sunuluyor.

Dorapark 2 Beylikdüzü ulaşım Haberi

Dorapark 2 Beylikdüzü ulaşım

Toplam 132 adet daireden meydana gelen Dora Park 2 teslim tarihi öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Dora Park Beylikdüzü 2 projesi; kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 



Konutların satışlarına devam edilen Dora Park 2 teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olarak belirlendi. Beyazlar Group imzasıyla yükselen proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 


İnşaat alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen Dora Park 2 teslim tarihi Ağustos 2014 olması öngörülüyor. Projede;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri mevcut. 


Dorapark 2 Beylikdüzü satış ofisi

Telefon: 0212 871 33 22

Web adresi: