27 / 04 / 2024

dorçe Volumetrik modüler yapılar

dorçe Volumetrik modüler yapılar

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

Fahiş kira artışlarının sonuna mı gelindi? 'Yüzde 15'e varan düşüşler söz konusu'

Son dönemlerde kiralık konutlarda fiyatlar oldukça yükselirken, gayrimenkul uzmanları yaptıkları açıklamalarda fiyat artışlarının durduğunu, hatta bir miktar esneme yaşandığını söylüyor...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuz nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı, benzersiz tasarımı, 20 yıl kompresör garantili Dijital İnverter Teknolojisi, Bespoke modüler tasarımı ve çepeçevre soğutmasıyla buzdolabı almak isteyenler için oldukça cazip bir öneri olarak insanların karşısına çık

Altın fiyatları sıçradı! Gram altın 1014 TL! Beklenen gün geliyor

Son zamanlarda peş peşe sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugün 1000 TL seviyesinin üzerine yükseldi. Gram altın şu dakikalarda 1014 TL oldu. Altın fiyatları yükseliyor.

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

Saatler kaldı! Altın için rota belli olacak! Altında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Durmayın hemen bakın

Altın fiyatları son 4 hafta boyunca peş peşe yükselişler kaydetti. Bugün ise altın fiyatlarının rotasını belirleyecek gelişme yaşanacak. Saatler sonra altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

dorçe Volumetrik modüler yapılar Haberi

dorçe Volumetrik modüler yapılar

Modüler inşaatın türleri arasındaki volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat AŞ konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, volumetrik modüler yapı hacimsel modüllerin saha dışarısında bir fabrika ortamında üretilmesi daha sonra ise ana yapıyı hayata geçirmek için modüllerin bir araya getirilmesi ile oluşuyor.

Hacimsel modüler inşaat şeklinde isimlendirilen volumetrik yapılar, modüler inşaatın farklı bir türü şeklinde ön plana çıkıyorken, tüm volumetrik yapılar, üretim olarak bakıldığında modüler yapılar olup, tüm modüler yapılar ise volumetrik olmuyor.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen volumetrik inşaat ve modüler inşaat arasında bazı farklar mevcut. Genel perspektifte, farklı kullanım hedefleri ve sektörel talepler olsa bile, modüler yapı türleri benzer üretim teknolojisi ve inşaat süreçlerinden geçmiş oluyor....