20 / 04 / 2024

Doruk Erbay biyografi

Doruk Erbay biyografi

Mimar Doruk Erbay kimdir? Mimar Doruk Erbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doruk Erbay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Doruk Erbay...

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Aleyna İlyasoğlu tarafından kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Sabri Saltaş tarafından kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Mehmet Doruk Pamir kimdir?

O.D.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1960 mezunu, mimar Mehmet Doruk Pamir kimdir? Mehmet Doruk Pamir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Doruk Pamir'in biyografisi...

Mimar Mehmet Doruk Pamir vefat etti! 

Mimar Mehmet Doruk Pamir hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şadioğlu tarafından kuruldu.

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Doruk Taahhüt Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Taahhüt Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Doruk tarafından kuruldu.

Doruk Erbay biyografi Haberi

Doruk Erbay biyografi

Doruk Erbay kimdir?

1977 yılında Bandırma’da doğdu. 1995 yılında Bursa Anadolu Lisesinden mezun olup aynı yıl İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümüne girdi. Üniversite yıllarında Bünyamin Derman ve Selim Velioğlu yanında çeşitli yarışmalarda dereceler aldı. 


1998 yılında üniversite arkadaşları ile birlikte Atölye Ters Kiriş’i kurdu. 2000 yılına kadar birçok yarışma ve stand uygulaması gerçekleştirdi. 


2000 yılında Los Angeles’a USC üniversitesinde inşaat yönetimi üzerine master yapmak üzere yerleşti. Uzun yıllar bulunduğu bu şehirde master sonrası Vanir Construction Management, Inc. şirketinde proje yöneticisi olarak çeşitli projelerde görev yaptı. 


2006 yılında kariyerine İstanbul’da devam etmek üzere Yapı Stüdyo’yu kurdu.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden...