20 / 04 / 2024

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Kimin

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Kimin

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya önümüzdeki 5 yıl içinde 10 bin konut daha üretmeyi planlıyor. Süleyman Çetinsaya bugün yeni şirket kurdu. İşte o şirketin detayları...

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu! 

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Yalova Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bostan tarafından kuruldu. 

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Özer Bulut tarafından kuruldu. 

Ayyıldız Ticari Gayrimenkul Yatırımları Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Ticari Gayrimenkul Yatırımları Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okan Çakır ve Fatih Çakır ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Elbarrawı tarafından kuruldu.

Fiba Commercial Properties'in yatırımları devam edecek!

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM yatırımı sonrası ilk tanışma toplantısını düzenledi. Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, “Türkiye’nin farklı bölgelerinde yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Ticari gayrimenkul yatırımları 50 milyar dolar artacak!

Geçtiğimiz yıl dünya ekonomisindeki belirsizlik ortamı ve küresel terör, ticari gayrimenkul yatırımlarını da etkilemişti. Bu yıl geçtiğimiz iki yılın aksine dünya genelinde artış göstermesi bekleniyor. Yatırımların 700 milyar dolara ulaşması hedefleniyor.

Pusula Ticari Yatırımlar ve Otelcilik Anonim Şirketi Kavacık Şubesi açıldı!

Pusula Ticari Yatırımlar ve Otelcilik Anonim Şirketi Kavacık Şubesi 30 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Kimin Haberi

Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Kimin

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 1954 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu abisi Nuh Çetinsaya ile birlikte 1971 yılında inşaat sektörüne giren Süleyman Çetinsaya bugün yeni şirket kurdu. 


Artaş Grubu, farklı markalar da yaratarak önümüzdeki 5 yıl içinde 10 bin konut daha üretmeyi planlıyor. Artaş Grubu, Avrupa Konutları markasıyla 16 bin konut üretti.


İşte yeni kurulan o şirketin detayları!


Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Anonim Şirketi 44 milyon 857 bin 834 TL sermaye ile bugün Süleyman Çetinsaya , İsmail Erdem ve Gökhan Çetinkaya ortaklığında kuruldu.


Doruk Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişiliğe haiz tüm özel...