24 / 04 / 2024

döşemeden ısıtma sistemleri

döşemeden ısıtma sistemleri

24 bin çalışanı ile 55 ülkede faaliyet gösteren Danfoss A/S, Türkiye’ye yönelik yatırımlarını büyütme kararı aldı. Şirket 5 yıllık plan süresince aşama aşama yapacağı yatırımlarla Türkiye organizasyonunu genişletecek...

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Donanım Ve Arıtma Sistemleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 338 bin 80 TL sermaye bedeli ile Yasemin Öztaşkent tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Konut yatırımında geri dönüşü süresi uzadı! İşte 3 büyükşehirdeki son durum!

Dünya genelinde büyükşehirlerde konutların kira geri dönüş süresinin 200-250 ay arasında olduğu görülürken, Türkiye’de pek çok şehird bu aralık aşıldı. 20 büyükşehirden yalnızca Antalya ve Muğla’da konutların geri dönüş süresi kısaldı, kiralar ev fiyatlarından daha çok yükseldi...

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

döşemeden ısıtma sistemleri Haberi

döşemeden ısıtma sistemleri


24 bin çalışanı ile 55 ülkede faaliyet gösteren Danfoss A/S, Türkiye’ye yönelik yatırımlarını büyütme kararı aldı. Danfoss Gelişen Pazarlar Direktörü Jurij Gabedov, “Türkiye’de daha etkin olmak için büyüme planımızı uygulamaya başlıyoruz. 5 yıllık plan süresince aşama-aşama yapacağımız yatırımlarla Türkiye organizasyonumuzu, mevcut yapısına oranla çok daha fazla güçlendireceğiz” dedi.


Danfoss Isıtma Çözümleri’nin Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan ve Gelişen Pazarlar Direktörü Jurij Gabedov, İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi.


Toplantıda açıklamalarda bulunan Danfoss Gelişen Pazarlar Direktörü Jurij Gabedov; Türkiye ekonomisindeki büyümeye paralel olarak Danfoss’un, Türkiye’de yeni yatırımlarla büyüme planlarının olduğunu ve bu planların gelecek 5 yıllık bir dönemi kapsadığını söyledi.


“Türkiye’nin kazancı 3-4 milyar doları bulabilir”


Danfoss Gelişen Pazarlar Direktörü Jurij Gabedov, “Türk hükümetinin, 2023 yılına kadar yenilenebilir enerji kullanımını 3 katına çıkarmak...