25 / 04 / 2024

döveç group yeni projeler

döveç group yeni projeler

30 yıldır KKTC'de faaliyet gösteren Döveç Group 420 birimlik konut projesi olan Four Seasons Life'ı İskele bölgesinde hayata geçiriyor. 

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Brent petrol yeniden tırmanıyor: Benzin ve motorine yeni zam gelecek mi? Sürücüler dikkat!

Brent petroldeki düşüşün ardından, benzin ve motorine geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından sürücülerin yüzleri gülmüştü. Petrolde yükseliş yeniden başladı. Peki akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin ve motorin yeni haftaya nasıl başladı? 

Kentsel dönüşümde yeni model: Bina tamamlama sigortası ve sigortalı kentsel dönüşüm devreye giriyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depremi sonrası kentsel dönüşümün önemi bir kez daha anlaşıldı. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İstanbul Şişli Belediyesi, yeni bir model geliştirdi. İşte ayrıntıla

İstanbul'da rezerv alanlara en fazla 5 katlı 'Bizim Mahalleler' yapılacak! Kentsel dönüşümde yeni detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki riskli konut sayısı ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl ilerleyecek? İşte Bakanın açıkladığı o yeni detaylar...

Benzin ve motorine yeni zam var mı? Brent petrolde ibreler kırmızıyı gösteriyor! Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından merak ediliyor. Peki benzin ve motorine yeni zam var mı? İşte akaryakıttaki son dakika gelişmeleri...

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Konut ve araç satışında yeni dönem resmen başladı! 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek!

Konut ve otomobilde yeni ilan düzenlemesi bugün resmen uygulanmaya başladı. Artık T.C. kimlik, adı-soyadı ve cep telefonu bilgileri Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'ne girilecek. Aldatıcı ilanın paylaşılması halinde 100 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor: Yüzde 51'in evet demesi yetecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları için devrim niteliğinde yeni bir adım atıldı. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nı kurdu.

döveç group yeni projeler Haberi

döveç group yeni projeler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Döveç Group 30 yıllık sektör tecrübesiyle yeni bir projeye imza atıyor. Grup, Kuzey Kıbrıs İskele bölgesinde İskele Koyu'nda 102 bin metrekare alan üzerine 420 konutluk bir projeyi hayata geçiriyor. 

65 bin metrekare peyzaj alanı üzerine kurulu Four Seasons Life çeşitli ev modelleri sunuyor. Stüdyo tipi evlerden başlayan seçenekler 3+1 tiplerine kadar uzanıyor. Ayrıca proje alıcılara çeşitli sosyal donatı alanları da sunuyor. Four Season Life, açıkı havuz, oyun alanları, sauna-fitness, otopark ve güvenlik gibi imkanlar sunuyor. 

Four Season Life projesinin Eylül 2020'de teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: +90 392 444 0515

Web: www.dovecconstruction.com