19 / 04 / 2024

DP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali Kartal

DP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali Kartal

Hasan Ali Kartal, "İnşaatı tamamlanmış ve kaçakları olan bir yapının kaçak alanlarını yıkmak yerine yasallaştırma düşüncesinde olan zihniyeti kınıyorum" dedi.

KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını resmen açıkladı. Peki KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Antalya Muratpaşa'da 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Antalya İl, Muratpaşa İlçe, Güzeloba Mahallesi 6963 ada, 5 parselde yer alan arsayı 10 milyon 341 bin 400 TL'ye satıyor...

Antalya Muratpaşa'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılınçarslan Mahallesi 105 Ada, 4 Parselde yer alan bahçeli iki evi 5 milyon 952 bin 680 TL'ye icradan satıyor...

DP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali Kartal Haberi

DP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali Kartal

Demokrat Parti (DP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali Kartal, Ağustos ayı Muratpaşa Belediye Meclisi’nin gündeme gelen Zeytinköy’deki inşaatı bitmiş sağlık tesisinin 0,80 emsalden 1 emsale çıkartılmak istenmesi ile ilgili olarak kamu zararı olup olmadığını sorarken “Kamu yararı bahanesi ile sağlık alanı olan bir tesis için CHP kanadının ve Muratpaşa Belediyesi’nin ne gibi ince hesapları vardır? Meclislerin böyle bir emsal artışı yapma hakkı vardır. Ama burada önemli olan onların artış hakkı değil Antalyalıların hakkıdır.


Konu Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelecek. Şayet CHP gibi AK Parti ve MHP’de kamu yararı bahanesi altına sığınırsa yarın öbürgün bunun önüne geçilemez ve her inşaat yapan emsal artışı isteyebilir. Bakalım kamu vicdanı mı galip gelecek yoksa …” şeklinde konuştu.


Demokrat Parti (DP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Ali...