25 / 04 / 2024

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...



Koronavirüsle mücadele kapsamında dünyada sağlık sistemi çökmeye başlarken Türkiye'de sevindiren bir gelişme oldu. 600 yataklı, 81 yoğun bakım ünitesi ile hazır olan yeni Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin bugün hizmete açılacağı duyuruldu. 

Yeni Şafak'tan Emrah Yeşilduman'ın haberine göre, Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyonunun ülkede görülmesinden sonra, daha önce açılışının Haziran ayında yapılacağı açıklanan 600 hasta yataklı ve 81 yoğun bakım üniteli Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi bugün hizmete giriyor.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sosyal medyadan hastanenin açılacağını duyurdu. Memişoğlu'nun yaptığı açıklama şu şekilde: 

30 Mart 2020 (yarın) Sabah itibarıyla 600 hasta yatağı, 81 yoğun bakımıyla yeni Okmeydanı Eğitim araştırma Hastanesini Milletimizin Hizmetine açıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun... Allah’ın izni, Sağlık çalışanlarının bilgi ve özverisiyle bu belayı #Defedeceğiz...Hiç merak etmeyin.” 


Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileniyor!

Adil Karaismailoğlu‘ndan beklenti büyük! Kanal İstanbul hızlanacak!

Prof. Ali Çarkoğlu: Türkiye'de neden sahra hastanesi planlaması yok?

 


Geri Dön