19 / 04 / 2024

Dr. Fraud nedir

Dr. Fraud nedir

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir, nasıl işler?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü yazısında Konut Edindirme Sistemi'ni kaleme aldı. Peki Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir?

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli kim olduğu ve Dr. Bekir Pakdemirli hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Dr. Bekir Pakdemirli'nin eğitim durumu ve kariyeri ve ayrıntılar...

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

Resmi bina nedir?

Hangi binalar resmi bina niteliği taşıyor? Resmi bina nedir, detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Restorasyon nedir?

Restorasyon, bazı yapıların düzeltme ve koruma gibi işlemlerini ifade ediyor. Restorasyon nedir, detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Tapu haritası nedir?

Kadastro paftası ve kadastral harita olarak da bilinen tapu haritası nedir, detayları haberimizde...

Dr. Fraud nedir Haberi

Dr. Fraud nedir

Dr. Fraud yani Türkçe karşılığıyla "Dr. Suistimal" dolandırıcılık, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında başta kurumlar olmak üzere  zincir ve büyük dolandırıcılık bataklarında bireylere de suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor. 

Dr. Fraud; halk tarafından daha çok "dolandırıcılık", şirket kültüründe suistimal veya hile (ing. fraud), hukukta "mal varlığına yönelik mağduriyetler" diye tabir edilen alanda inceleme ve danışmanlık hizmeti veriyor. Dr. Fraud; hem bireylere hem de kurumlara sunabilen sadece Türkiye'nin değil Dünya'nın ilk platformu. 

Dolandırıcılık inceleme ve danışmanlık hizmeti sunan Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık Tanıtım, Türkiye'nin dört bir yanındaki Suistimal İnceleme hizmetlerini projelendiren CFE, CIA muhasebe ve risk yönetim alanında çalışan uzmanların olduğu 7 kişilik bir çekirdek ekip; 40 uzmandan oluşan bir denetmen ağı ile gerçekleştirir.

2017...