27 / 04 / 2024

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, mal varlığı mağduriyetlerini gideriyor!

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.



Dr. Fraud yani Türkçe karşılığıyla "Dr. Suistimal" dolandırıcılık, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında başta kurumlar olmak üzere  zincir ve büyük dolandırıcılık bataklarında bireylere de suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor. 

Dr. Fraud; halk tarafından daha çok "dolandırıcılık", şirket kültüründe suistimal veya hile (ing. fraud), hukukta "mal varlığına yönelik mağduriyetler" diye tabir edilen alanda inceleme ve danışmanlık hizmeti veriyor. Dr. Fraud; hem bireylere hem de kurumlara sunabilen sadece Türkiye'nin değil Dünya'nın ilk platformu. 

Dolandırıcılık inceleme ve danışmanlık hizmeti sunan Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık Tanıtım, Türkiye'nin dört bir yanındaki Suistimal İnceleme hizmetlerini projelendiren CFE, CIA muhasebe ve risk yönetim alanında çalışan uzmanların olduğu 7 kişilik bir çekirdek ekip; 40 uzmandan oluşan bir denetmen ağı ile gerçekleştirir.

2017 yılının Şubat ayında Bursa'da faaliyetlerine başlayan Dr. Fraud, günümüz toplumunun en bela hastalıklarından biri haline gelen dolandırıcılık kanserinin teşhis ve tedavisinde mücadele ediyor. 


Geri Dön