26 / 04 / 2024

Dr. Fraud Suistimal Danışmanlık

Dr. Fraud Suistimal Danışmanlık

Dr. Fraud, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında, suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: İzmir'deki deprem 40 atom bombası gücünde!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Seferihisar açıklarında yaşanan depremden çıkan enerjinin yaklaşık 40 atom bombası gücünde olduğunu, deprem odağında 2 metre 36 santim yamulma meydana  geldiğini belirtti. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi uyarısı: Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir!

Prof. Dr. Sözbilir, "Depremin büyüklüğüyle ilgili istasyonlar 7'yi belirtiyor. Bu depremin şiddeti ise 8'dir. İzmir ölçeğinde kırılmasını beklediğimiz 13 fay hattı vardı; Sisam Adası açıklarında, denizdeki fay kırıldı. Bu Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir" diye konuştu. 

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Dr. Hasan Sözbilir'den iki il için yıkıcı deprem uyarısı!

Kuzey Ege'de depremlerin devam ettiğine değinen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir iki il için yıkıcı deprem uyarısı yaptı.

Dr. Oğuz Gündoğdu'dan korkutan açıklama: O fay hala aktif!

Marmara Denizi’nde yaşanan 4,2 büyüklüğündeki deprem İstanbul’un birçok ilçesinde hissedildi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından korkutan açıklamalarda bulunan Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, “Marmara’nın içinde Silivri’nin açıklarında bir yoğunluk var" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan açıklama!

Dün 16:30'da Marmara Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından akşam 20:06'da 3.6 büyüklüğünde artçı kaydedildi. Prof. Dr. Naci Görür, "Bu deprem fayda stres değişimine ve mekanik vibrasyona neden olmuş olabilir. Bu da söz fayın tetiklenmesine katkıda bulunabilir" dedi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan korkutan deprem uyarısı!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, “1999'dan sonra 21 yıl geçti. Bu yüzde 65 olan ihtimal yüzde 80'lere kadar çıkıyor. Yani yaklaşıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içinde olması tabii ki mümkün, 10 yılı geçebilir de..." dedi.

Dr. Talha Sarıcı'dan deprem uyarısı!

Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Talha Sarıcı yaptığı açıklamada çok büyük bir deprem beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Olası İstanbul depreminde riskli bölgeleri açıklayan Prof. Dr. Altan: 200 bin insan ölebilir!

İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Olası İstanbul depreminin ayak seslerini duyuyorum ama biz hazır değiliz. 7.5 büyüklüğünde beklediğimiz depremde 200 bin insanın hayatını kaybedeceğini tahmin ediyoruz” diye konuyştu.

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür Malatya'da meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Deprem Malatya Fayı üzerinde oldu, DAF ile ilgili değil. Bu fay da uzun zamandır enerji biriktiriyor" uyarısında bulundu

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul depremi için son zaman dilimindeyiz!

Türkiye'nin deprem gerçeğinin boyutlarını değerlendiren Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul depremi için son zaman dilimindeyiz, artık deprem ne zaman olacak diye sormaya gerek yok" diye konuştu.

Dr. Fraud Suistimal Danışmanlık Haberi

Dr. Fraud Suistimal Danışmanlık

Dr. Fraud yani Türkçe karşılığıyla "Dr. Suistimal" dolandırıcılık, hile, yolsuzluk, usulsüzlük gibi mal varlığına yönelik mağduriyetler alanında başta kurumlar olmak üzere  zincir ve büyük dolandırıcılık bataklarında bireylere de suistimal inceleme ve hukuk destek hizmetleri veriyor. 

Dr. Fraud; halk tarafından daha çok "dolandırıcılık", şirket kültüründe suistimal veya hile (ing. fraud), hukukta "mal varlığına yönelik mağduriyetler" diye tabir edilen alanda inceleme ve danışmanlık hizmeti veriyor. Dr. Fraud; hem bireylere hem de kurumlara sunabilen sadece Türkiye'nin değil Dünya'nın ilk platformu. 

Dolandırıcılık inceleme ve danışmanlık hizmeti sunan Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık Tanıtım, Türkiye'nin dört bir yanındaki Suistimal İnceleme hizmetlerini projelendiren CFE, CIA muhasebe ve risk yönetim alanında çalışan uzmanların olduğu 7 kişilik bir çekirdek ekip; 40 uzmandan oluşan bir denetmen ağı ile gerçekleştirir.

2017...