28 / 03 / 2024

D\'S

D\'S

Orka Group markalarından D'S krize rağmen hedeflerini büyütmeye devam ediyor.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında hafta sonu depremi! Yine indirim var mı? İl il akaryakıt fiyatlarına hemen bakın!

Petrol fiyatlarındaki düşüş sürerken, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir indirim olup olmadığı merak ediliyor. İşte ayrıntılar ve akaryakıt fiyat listesi 25 Şubat 2024...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Faiz yükseldi, bankaların uyguladığı faiz getirisi rakamları değişti! 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu?

TL mevduat faizlerinde düşüş sürerken; dün açıklanan veriler kapsamında, bankacılık sektörünün mevduatı da geçen hafta 11,3 milyar lira azaldığı belirtildi. 

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Fiyatlardaki düşüş sürüyor!

Çin'de son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardaki azalışa paralel olarak konut fiyatlarındaki düşüş devam ediyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Diyanet 2.450 personel alımı yapacak

Diyanet İşleri Başkanlığı 2 bin 450 personel alımı gerçekleştirileceğini açıklamıştı. KPSS şartı aranan Diyanet personel alımı başvuruları 25 Eylül Pazartesi günü itibari ile e-Devlet Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Kurum Dışı Sınav Girişi' ekranı üzerinden alınmaya başlandı.

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında 7 ay sonda bir ilk! Alım fırsatı geldi mi? İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında 7 aydır böylesi hiç görülmedi. Ons altında tarihi düşüş sürerken, gram altında da gerileme yaşanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş alım fırsatı olup olmadığını açıkladı.

İmar planları ertelendi, konut satışları düştü!

Mersin’de konut satışlarında düşüş sürürken, söz konusu düşüşte, yabancıya konut satışında kotanın dolması ve ertelenen imar planlarının etkisinin büyük olduğu öğrenildi. Planların uygulanmasıyla konut açığında düşüş bekleniyor.

İnşaat demiri alacaklar dikkat! Yeni dönem başlıyor! Artık zorunlu olacak!  

İnşaat demirini her adımda takip edecek İnşaat Demiri İzleme Sistemi için hazırlıklar tamamlandı. 2024’ten itibaren üzerinde özel güvenlikli etiket olmayan, İDİS tarafından izlenmeyen demirler satılamayacak.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

D\'S Haberi

D\'S

Pazarda liderliğe oynayan D'S mağaza sayısını da 2011'e kadar 110'a çıkartacak. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, D'S'in hedefinin pazar liderliği olduğunu söyledi. Orakçıoğlu, bu dönemin büyümek için bir fırsat olduğunu ifade ederek, "Çalışmalarımızı kaliteyi fiyat avantajıyla buluşturan markamız D'S'e yoğunlaştırdık. Her 3 haftada bir mağaza açtık" dedi....