19 / 04 / 2024

dsc

dsc

Arçelik, inovatif düşüncesini buzdolabında uyguladı. Geliştirdiği teknolojiyle kompresörü ayrı bir ünite olarak buzdolabından çıkaran Arçelik, borular yardımıyla mutfak çekmecelerini birer buzdolabına dönüştürdü.

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi Murat Yıldız ve Dursun Çalışkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sapanca Şelale Villaları satışa çıktı!

DSC İnvest imzasıyla Sapanca Dibektaş mevkiinde hayata geçirilen Şelale Villaları satışa çıktı. Cityscape Turkey'e özel yüzde 15 indirimin sunulduğu Şelale Villaları'nda 15 adet müstakil villa yer alıyor.

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

dsc Haberi

dsc

Dünyada araştırma-geliştirmeye en çok kaynak ayıran 1000 şirket arasında bulunan Arçelik, buzdolabındaki mevcut teknolojiyi inovasyonla (yenilikçilik) bir buzdolabı motoruyla (kompresör) birden fazla soğutma ünitesini mutfaklara getirecek. Divide & Cool: (DAC) Bölünebilir Soğutma adını verdiği teknoloji, kompresörü tıpkı kombi gibi ayrı bir ünite olarak koyarak borularla mutfaktaki istenilen bir ya birkaç çekmeceyi buzdolabına dönüştürüyor. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Akagündüz Özdemir, "DAC diye adlandırdığımız bu ürün tek bir kompresörle çalışan birden fazla soğutucuya sahip olması açısından dünyada bir ilk olma özelliğine sahip" diye konuştu. Arçelik, yeni ürünü Divide & Cool: Bölünebilir Soğutma Teknolojisi'ni bir basın toplantısıyla tanıtarak piyasa sundu. Arçelik'in dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan, mutfaklarda çığır açacağına ve yeni...