28 / 03 / 2024

dubaili abraaj capital ortak oldu

dubaili abraaj capital ortak oldu

Serdar Bilgili'nin Ortaköy'de zengin öğrenciler için yaptığı Republika Academic Aparts'a Dubaili Abraaj Capital ortak oldu...

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Zeray Next Capital projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Zeray Next Capital satışta! Yeni proje! 

Zeray Next Capital projesinde konut satışları başladı. Başkentte yükselen projede 575 adet konut bulunuyor. Peki Zeray Next Capital'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzına bireysel ve kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin yüzde 35 hissesi halka açıldı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 2,43 katı talep gelirken, elde edilecek kaynak şirketin büyümesinde kullanılacak.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mırza Karagıc tarafından kuruldu.

Capital Economics, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı! Rakam dudağınızı uçuklatacak!

Londra merkezli ekonomik araştırma ve danışmanlık şirketi olarak tanınan Capital Economics, TL'nin son dönemde yaşadığı büyük değer kaybının hız kazanarak daha da artmasını beklediklerini bildirdi.

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Sergay Smolın tarafından kuruldu.

dubaili abraaj capital ortak oldu Haberi

dubaili abraaj capital ortak oldu

Acıbadem Hastaneleri'ndeki hisselerini satan Dubaili yatırım fonu Abraaj, Serdar Bilgili'nin turizm şirketleri Çakmaklı Aparts Otelcilik, Ortaköy Aparts Otelcilik ve Republika Yönetim Danışmanlık firmalarının yüzde 40'ını satın alacak. Republica Academi Aparts projesinin yatırım bedeli 65 milyon euro. Proje, Ortaköy'de inşa...