26 / 04 / 2024

dubleks daire fiyatları arttı mı 2020

dubleks daire fiyatları arttı mı 2020

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Marin Pendik daire fiyatları!

Marin Pendik daire fiyatları 950 bin TL'den başlıyor. Marin Pendik projesinde 3+1, 4+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

Nuvo Dragos Maltepe güncel daire fiyatları 2017!

İstanbul Maltepe'de yükselen Nuvo Dragos'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Projede güncel daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor..

Park Yaşam Santorini daire fiyatları!

Park Yaşam Santorini daire fiyatları minimum 228 bin TL'den başlıyor. Park Yaşam Santorini projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor...

Ankara Elmar Towers daire fiyatları!

Ankara Elmar Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen proje Kızılay'a 19 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Elmar Towers daire fiyatları!

Elmar Towers daire fiyatları dubleksler de 288 bin TL'den başlıyor. Toplam 800 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 1+1 ve dubleks daireler olarak dizayn edildi.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir daire fiyatları!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.Projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Vadistanbul Teras daire fiyatları!

Vadistanbul Teras daire fiyatları 627 bin 670 TL'den başlıyor. Toplam 1.111 adet daireden oluşan projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi.

Kuşadası Terrace Ada daire fiyatları!

Toplam 32 adet daireden oluşan Kuşadası Terrace Ada projesinde daireler 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İşte Kuşadası Terrace Ada daire fiyatları...

İncitaş Sitesi daire fiyatları!

Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilen İncitaş Sitesi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. İncitaş Sitesi daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Marmara Evleri daire fiyatları!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire tipi seçeneklerinden oluşan Beylikdüzü Marmara Evleri Saytaş İnşaat imzası ile gerçekleştiriliyor. Beylikdüzü Marmara Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

MaaNaa 49 Etiler daire fiyatları!

1 oda 1 salon düz bahçe katı, 3 oda 1 salon dubleks ve çatı katı dubleks dairelerden oluşan MaaNaa 49 Etiler 2 blok halinde yükseliyor. MaaNaa 49 Etiler daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

dubleks daire fiyatları arttı mı 2020 Haberi

dubleks daire fiyatları arttı mı 2020

Herkes koronavirüs salgını sebebiyle tedbirlere uymak ve izole olmak amacıyla uzun süre evde kaldı, bu sürede evin, mutfağın ve yaşam alışkanlıklarının daha çok farkına varıldı. Deneyimler oluştu, beklentiler gelişti, hatta karantinanın başındaki beklentilerle süre uzadıkça ve mevsim de değiştikçe beklentilerde de değişiklikler meydana geldi. Bu sürede vatandaşların bir kısmı hayatını yavaşlatırken, kimi vatandaşlar online sistemde olduğu gibi dolu dizgin devam etti. Peki bundan sonra neler, nasıl değişecek?

Neler oldu bize ve nasıl değiştik, bundan sonra gayrimenkul ile beklentiler nasıl değişebilir? Koronavirüs salgını sonrası neler olacak, sektörler nasıl değişecek? EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hem gayrimenkul sektörüne hem de çalışma alanlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Daha geniş depolama hacimleri aradık

Bütün ev halkı evde olunca herkese evlerin olduğundan daha bir küçük...