25 / 04 / 2024

Düdenbaşı Mahallesi sosyal tesis

Düdenbaşı Mahallesi sosyal tesis

Antalya Kepez Belediyesi'nin, yapımı süren sosyal yardım merkezinin kaba inşaatının yüzde 80'ni tamamlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal yardım merkezinde incelemelerde bulundu.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Bolu Dörtdivan 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Dörtdivan 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Dörtdivan projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Dörtdivan 2022 sosyal konut projesi...

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez doların Cuma günü neden düştüğünü ilk kez açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Türkiye’nin önde gelen ekonomistlerinden Mahfi Eğilmez, dolar kurunda Cuma günü yaşanan sert düşüşün nedenini sosyal medya hesabından açıkladı.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez’den flaş açıklama! 

İthal kömür ve doğal gaz santralleri için artan fiyatların ardından açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, özellikle sosyal medyada dolaşan, ’’Doğal gaz ve elektriğe zam mı gelecek?’’ sorusunu yanıtlamış oldu. Peki doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

Sosyal medya gayrimenkul pazarlamasını nasıl etkiliyor?

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Düdenbaşı Mahallesi sosyal tesis Haberi

Düdenbaşı Mahallesi sosyal tesis

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal yardım merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü, 21 Kasım 2016'da temeli atılan tesisin inşasında gelinen son durumla ilgili yapımı üstlenen firmanın yetkililerinden bilgi aldı.


Tütüncü, kaba inşaatının yüzde 80'ni, ince inşaatının ise yüzde 30'u tamamlanan sosyal yardım merkezini bu yıl içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.


Tütüncü, Orta Asya Türk-İslam mimarisinden izler taşıyan ve ihale bedeli 2 milyon TL olan yeni sosyal yardım merkezinin bodrum ve zemin artı 2 kat olacağını belirtti.


Sosyal belediyecilik kurumsallaşacak

Yeni bina ile sosyal belediyecilik hizmetlerinin kurumsallaşacağına işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, "Bizden önceki dönemde Güneş Mahallesi'nde patates ve soğan halinde barakaların içerisinde sosyal yardım merkezi vardı. Gelişen, büyüyen Kepez'in sosyal belediyecilik anlayışı da gelişsin, değişsin ve kurumsal yapıya kavuşsun diye...