27 / 04 / 2024

dumankaya cadde örnek daire

dumankaya cadde örnek daire

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde satılık dairelerin tamamı satıldı. Dumankaya İnşaat Kurtköy Dumankaya Cadde görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Cadde resimleri!

Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Banka kredisi kullanılabilen Kurtköy Dumankaya Cadde resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Cadde örnek daire!

227 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü Dumankaya Cadde örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kurtköy Dumankaya Cadde vaziyet planı!

Minimum 227 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Kurtköy Dumankaya Cadde vaziyet planı görüntüleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

  Maltepe Mesa Cadde örnek daire!

 İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Mesa Cadde Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Dumankaya Horizon örnek ödeme tablosu!

Dumankaya Horizon'da daireler 1+1ü 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. İşte Dumankaya Horizon örnek ödeme tablosu...

Dumankaya Miks örnek ödeme planı!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Dumankaya Miks Residence İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Proje fifti fifti kampanyasıyla satışlarına devam ediyor. İşte Dumankaya Miks örnek ödeme planı...

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polmet Yapı İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Büyükkılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Dumankaya Cadde, Pendik'te kuruldu.

Konas İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Konas İnşaat Anonim Şirketi, Osman Nuri Kumru Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Cadde Rezidans örnek daire!

Dairelerin büyüklükleri 110 metrekare şeklinde dizayn edilen Cadde Rezidans konut projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyor. İşte Cadde Rezidans örnek daire görselleri...

Kayataş Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayataş Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Yalçınkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Dumankaya Hi-Fit örnek daire!

Dumankaya Hi-Fit örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 155 bin TL'den başladığı ve Bahçeşehir'de yer alan Dumankaya Hi-Fit projesinde daireler 2016 yılında teslim edilecek.

Konsept Halkalı Dumankaya örnek daire!

Konsept Halkalı Dumankaya örnek daire görüntüleri haberimizin içerisinde bulunuyor. Dumankaya Konsept Halkalı projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 329 bin 360 TL'den başlangıç gösteriyor

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Pendik, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Dumankaya Cadde ödeme planı!

Dumankaya Cadde ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 303 adet rezidans ve home ofisin yer aldığı Dumankaya Cadde Kurtköy projesinde 49 adet ticari birim bulunuyor.

Dumankaya Cadde Kurtköy örnek daire! Hemen teslim!

Dumankaya Cadde Kurtköy örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Dairelerin hemen teslim edildiği Dumankaya Cadde Kurtköy Evleri projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

dumankaya cadde örnek daire Haberi

dumankaya cadde örnek daire

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Cadde projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor.


Yaşamın başladğı Dumankaya Cadde Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar bunuyor. 3 blok halinde yükselen Dumankaya Cadde Evlerinde toplamda olarak 300 rezidans daire bulunuyor.


Dumankaya Cadde Kurtköy satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan bütün daireler satıldı. Dumankaya Cadde satış ofisi ile 0216 482 88 98 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


13 bin metrekare arsa alanına sahip olan Dumankaya Cadde Kurtköy Evlerinde ayrıca home ofisler ve ticari alanlarda bulunuyor. Projede ki 2 blok konutlardan diğer blok ise ofislerden oluşuyor. Bloklar 10 katlı olarak yükseliyor.


Kurtköy Dumankaya Cadde Evlerinde...