19 / 04 / 2024

dumankaya d planı kampanyasında neler var

dumankaya d planı kampanyasında neler var

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde geçerli..

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Residence'ta teslimler bu yıl kasım ayında başlıyor...

Konut alıcısı kararını seçimden sonraya saklıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye geneli 2015 Eylül ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Uğur Dumankaya, düşüşün, Temmuz 2014′ten beri konut satışlarındaki en sert gerileme olduğunu söyledi.

Hi-Fit Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Hi-Fit Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları kapsamında kredi taksitlerini Dumankaya ödüyor.

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı!

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya İnşaat yatırımlarıyla sürdürülebilir kalite anlayışını geliştiriyor!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Dünyası farkıyla oturumculara eşsiz bir konfor imkânı sunarken yatırımcılar için de kazandıran projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Dumankaya D Planı kampanyasına devam ediliyor!

Dumankaya İnşaat'ın, "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.

Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket!

Dumankaya Mozaik'te 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan konutların büyükleri 47 metrekareden başlıyor. İşte Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket kampanyası...

Dumankaya D Planı'nda son fırsatlar devam ediyor!

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde geçerli..

dumankaya d planı kampanyasında neler var Haberi

dumankaya d planı kampanyasında neler var

Dumankaya D Plan'da son fırsatlar 

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. 


"Kiracı Garantisi", "Aidat Garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", "kredi ödeme yardımı", "ilave teknik destek", "mülk yönetimi" ürünlerinin değişik kombinasyonlarla bir araya getirilerek oluşturulan ve Platinum, Gold ve Silver olarak adlandırılan Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor. 


FAİZSİZ ÖDEME SEÇENEKLERİ 

Firma, sıfır faiz, sıfır peşinat ve peşin ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası Bahçeşehir hi-Fit projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere farklı bir uygulama ile yeni ufuklar açıyor. Firma, Anadolu Yakasında ise Prens Adaları manzarası, Açık AVM ve sosyal donanları ile teknoloji ve konforu bir arada sunarak...