20 / 04 / 2024

Dumankaya D Planı'nda son fırsatlar devam ediyor!

Dumankaya D Planı'nda son fırsatlar devam ediyor!

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde geçerli..



Dumankaya D Plan'da son fırsatlar 

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. 


"Kiracı Garantisi", "Aidat Garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", "kredi ödeme yardımı", "ilave teknik destek", "mülk yönetimi" ürünlerinin değişik kombinasyonlarla bir araya getirilerek oluşturulan ve Platinum, Gold ve Silver olarak adlandırılan Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor. 


FAİZSİZ ÖDEME SEÇENEKLERİ 

Firma, sıfır faiz, sıfır peşinat ve peşin ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası Bahçeşehir hi-Fit projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere farklı bir uygulama ile yeni ufuklar açıyor. Firma, Anadolu Yakasında ise Prens Adaları manzarası, Açık AVM ve sosyal donanları ile teknoloji ve konforu bir arada sunarak lüksü tekrar tanımlayan Ritim İstanbul projesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıracak hediyeler veriyor. 


D Paketi hediyelerinin yanı sıra 60 ay sıfir faiz, sıfır peşinat ve peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajları veriliyor. Türk yapı sektöründe bir ilk olan bu uygulamada D Planı Platinum, Gold ve Silver paketleri, alımı yapılacak daire tiplerine göre müşterilerden hiçbir ücret alınmadan hediye ediliyor. 


SATIŞ OFİSLERİNE YOĞUN İLGİ 

Sancaktepede proje alanı içindeki yeni yerine taşınan Dumankaya Mozaik satış ofisi, bir süredir devam eden D Planı kampanyasının avantajları ve Mozaik projesi hakkında daha detaylı bilgi almak ve lansman fiyatlarından faydalanmak isteyen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. 


Tıpkı bir mozaik gibi farklı parçaların bir araya getirildiği ve bir bütün oluşturduğu, tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplayan Dumankaya Mozaik çeşitli dış cephe özelliklerinde binaları mükemmel bir uyumla bir araya getiriyor. 


Yeni Akit


Geri Dön