26 / 04 / 2024

dumankaya fikirtepe son durum

dumankaya fikirtepe son durum

Fikirtepe'de Dumankaya birinci adasında yüzde yüz anlaşma tamam ... Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde güzel gelişmeler oluyor. Dumankaya birinci adasında kalan son parselle Fi-KENTDER aracılığı ile anlaşma sağlandı

Dumankaya ve Keleşoğlu Fikirtepe projeleri için çözüm toplantısı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Fikirtepe'de hızlı ilerleme için, yüzde 90 üzerinde anlaşma yapan firmaları ve projenin başlamasını geciktiren hak sahiplerini müdürlüğe davet ederek, yüzleştirme toplantısı yaptı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fikirtepe'de ada ada son durum!

Kentsel dönüşüm denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Fikirtepe'de neler oluyor? İşte Fikirtepe'de ada ada son durum...

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Fikirtepe Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı!

Başaran Yatırım Holding güvencesiyle hayata geçirilen Fikirtepe’nin en iddialı projelerinden Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı.

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

Dumankaya Horizon'da son daireler! Teslimler başladı!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Horizon projesinde son daireler. 899 bin TL'den başlayan konut fiyatları 2 milyon 437 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Fikirtepe kentsel dönüşümde son durum!

Beş yıl önce kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. 35 bin konut ve 2 bin 500 ticari alanın inşa edileceği bölgede 18 milyar dolarlık değer oluşacak. İşte bölgedeki son durum ve satıştaki projeler.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

dumankaya fikirtepe son durum Haberi

dumankaya fikirtepe son durum

Fikirtepe'de Dumankaya birinci adasında yüzde yüz anlaşma tamam. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde güzel gelişmeler oluyor.  Dumankaya birinci adasında kalan son parselle Fi-KENTDER aracılığı ile anlaşma sağlandı. Dumankaya İnşaat daha önceden boşalt verdiği ancak imzalar tamamlanmadığı için yıkımına başlamadığı üçgen adasında anlaşmaya vararak büyük bir engeli daha aşmış oldu ... 


Dumankaya inşaat ile sona kalan vatandaş arasında süren uzun görüşmeler ve uyuşmazlık,  Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' Başkanı Yasin Bektaş'ın katkı ve arabuluculuğu ile uzlaşmayla sonuçlandı. Her iki taraf uzlaşma sonucunda el sıkışarak anlaştı. 


Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı, Fi-KENTDER Dernek Başkanı Yasin Bektaş 'ın da hazır bulunduğu son uzlaşma toplantısında tekrar bir araya gelerek el sıkıştılar. Fi-KENTDER Başkanı Yasin BEKTAŞ kalan son parseldeki hisse sahibi Hüzeyin Üzümcü...