20 / 04 / 2024

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'daki dev dönüşüm projesinin hayata geçirildiği Fikirtepe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı olan yeni Fikirtepe'deki evlerin 1134'ünü bitirerek teslim ettiklerine dikkat çekerek, gelecek senenin ortalarından itibaren konutları etap etap teslim edeceklerini belirtti. Kurum, "2 yılın sonunda da toplamda 11 bin bağımsız bölümü tamamlayacağız" diye konuştu.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Murat Kurum, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm şantiyesindeki çalışanlarla ve Fikirtepeli vatandaşlarla iftarda buluştu. Kurum, Fikirtepe'nin geleceğine, çocukların istikbaline ilişkin o tarihi kararın hep beraber verildiğinin altını çizdi ve o günlerden bu yana geçmişten gelen problemlerin tek tek çözüme kavuşturulduğunu dile getirdi. 

Peki Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? İşte Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durum ve Murat Kurum'un konuyla ilgili açıklamaları...

 


Geri Dön