19 / 04 / 2024

dumankaya flex adres

dumankaya flex adres

Dumankaya Flex ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği Dumankaya Flex Kurköy Evlerinde banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor...

Dumankaya Flex daire fiyatları!

Dumankaya Flex daire fiyatları 185 bin liradan başlangıç gösteriyor, satışların devam ettiği proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Dumankaya Flex teslim tarihi!

Dumankaya Flex teslim tarihi olarak hemen belirlendi. Dumankaya Flex Pendik Kurtköy Evleri kapsamında yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 218 bin TL'den başlıyor

Dumankaya Flex Kurtköy 150 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy bölgesinde yükselen Dumankaya Flex Kurtköy projesinde "Peşinat sizden, taksitler kiracınızdan" ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim kampanyası devam ediyor..

Dumankaya Flex Kurtköy teslim tarihi!

Dumankaya Flex Kurtköy konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Kurtköy teslim tarihi bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Dumankaya Flex Kurtköy iletişim!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Dumankaya Flex Kurtköy iletişim bilgileri şöyle: Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla/İSTANBUL - Dumankaya Flex satış ofisi telefon numarası: 0216 393 08 86

Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı!

Kurtköy Dumankaya Flex ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede büyüklükleri 40 metrekare il 154 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 1+0, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor...

Kurtköy Dumankaya Flex satılık!

Kurtköy Dumankaya Flex satılık konut tiplerinden 2 oda 1 salon olanların fiyatları 292 bin 500 TL'den başlıyor ve de 528 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor

Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Dumankaya imzası ile yükselen ve stüdyo, 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon konut seçeneklerini bünyesinde barındıran Dumankaya Flex Kurtköy ne zaman teslim?

Dumankaya Flex teslim tarihi!

Dumankaya Flex teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Dumankaya Flex Kurtköy projesinde yer alan konutlar 134 bin 900 TL'den başlıyor...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kartal Dumankaya Horizon adres!

Kartal Dumankaya Horizon adres bilgilerine göre proje, Kartal Kordonboyu Mahallesi Çilek Sokak'ta bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyatlar!

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyatlar 333 bin TL 'den başlıyor.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Flex Bahçeşehir fiyat!

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex Bahçeşehir fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex teslimleri ne zaman?

32 kat tek blok şeklinde inşa edilen projede toplam 321 adet ünite yer alıyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.Peki Dumankaya Flex teslimleri ne zaman?

Dumankaya Flex Bahçeşehir ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de hayata geçirilen proje tek blok şeklinde inşa ediliyor. Dumankaya Flex Bahçeşehir ödeme planı kapsamına göre banka kredisi Dumankaya tarafından ödeniyor.

Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyat!

Tek blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL 'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office ödemeleri!

Toplam 321 adet ünitenin yer aldığı projede daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Office ödemeleri kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office fifti fifti kampanyası!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Flex Office fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşin ödeme sizden yüzde 50 vadeli kredi Dumankaya firmasından ödeniyor.

Dumankaya Horizon adres!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Horizon Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Dumankaya Horizon adres bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres bilgisi kapsamında proje Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak'ta yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede aylık taksitler 1.825 TL'den başlıyor.

dumankaya flex adres Haberi

dumankaya flex adres

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Dumankaya Flex projesi Dumankaya İnşaat girişimi ile yükseliyor. Kurtköy Dumankaya Flex ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Dumankaya Flex projesinde konut satışları devam ediyor. 376 adet daireden meydana gelen Dumankaya Flex Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor.


5 blok halinde yükselen Kurtköy Dumankaya Flex Evlerinin içinde fitness center, kapalı otopark, spor alanları, sauna ve yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut. Dumankaya Flex fiyat listesi için 0216 393 08 86 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz.


Dumankaya Flex ne zaman teslim?

Kurtköy Dumankaya Flex ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. 


Kurtköy Dumankaya Flex nerede?

Dumankaya Flex adres: Aydınlı Mah. Çamlıbelde Sok. Tuzla - İSTANBUL


Telefon: 0216 393...