19 / 04 / 2024

dumankaya inşaat dumankaya mozaik satış ofisi

dumankaya inşaat dumankaya mozaik satış ofisi

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Mozaik projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor...

Dumankaya Mozaik adres bilgileri!

Dumankaya Mozaik adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesinde ev fiyatları 149 bin liradan başlangıç gösteriyor...

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

2016'da inşaat sektöründe reformlar gerçekleşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, inşaat sektörü temsilcisi ve Dumankaya İnşaat yönetim kurulu başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o yazı...

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

dumankaya inşaat dumankaya mozaik satış ofisi Haberi

dumankaya inşaat dumankaya mozaik satış ofisi

Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik satış ofisi bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Dumankaya Mozaik projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödemeleri kapsamında peşinat ödemeden 120 ay vadelendirilebiliyor. Nisan 2017'de ara ödeme yapılıyor.


Dumankaya Mozaik projesinde stüdyo daireler 47 metrekare, 1 oda 1 salon daireler 63 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 93 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 145 metrekare alanlarla dizayn edildi.


Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 511 58 00 olarak belirlendi. Projede yansıma havuzları, bisiklet park alanları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, açık yüzme havuzu bulunuyor.


Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik satış fiyatları!

1+1 daireler 185 bin 400 liradan,

2+1 daireler 288...