28 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi fiyat

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi fiyat

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Galatasaray'ın yeni sponsoru Dumankaya İnşaat oldu!

Galatasaray Futbol A Takımının Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya İnşaat'ın yeni finansman modeli sektörde bir ilk!

DUMANKAYA İnşaat, yeni finansman modeli "Fifti-Fifti" ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dumankaya İnşaat Başkan Vekili Barış Dumankaya model ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi.

Dumankaya İnşaat kampanyasında son gün!

Dumankaya İnşaat'ın küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdiği kampanyasında bugün son gün.

Dumankaya İnşaat'ın yabancıya konut satışı yüzde 82 arttı!

İran'a yapılan mevcut uygulamaların hafifletilmesi inşaat firmalarına umut oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya,İran'a yapılan uygulamaların hafifletilmesiyle bölgenin hareketleneceğini söyledi.

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi fiyat Haberi

Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi fiyat

Dumankaya İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede satış sürecine başlandı. 


Ödemelerde banka kredii kullanılan Dumankaya Sancaktepe Evleri'nde 502 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin başlangıç fiyatı 153 bin TL olarak belirlendi.


Konutların alanlarının 49 metrekareden başlangıç gösterdiği Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi,  40 bin 359 metrekare alan üzerinde konumlanıyor.



Dumankaya Sancaktepe projesinin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları yer alıyor. Projede  24 konut bloğu ve 1 sosyal tesis mevcut.


Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi iletişim

Telefon: 0216 511...