27 / 04 / 2024

Dumankaya konut projelerii

Dumankaya konut projelerii

Yarım asrı aşan tecrübesiyle gittiği her bölgeye değer katan Dumankaya İnşaat, yüzde 100’e kadar varan kazandırma oranlarına sahip hemen teslim projelerinde tarihi bir fırsata imza atıyor.

2017 yeni bir rekorla kapanacak!

DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, konut alımlarında yapılan özel düzenlemelerin yabancı ilgisini artıracağını dile getirdi.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya İnşaat fifti-fifti konut sahibi yapacak!

Konut alıcısı için yeni bir finansman modeli hayata geçiren Dumankaya İnşaat, yatırımcının ödemelerini yarı yarıya paylaşacak. Karşılığında ise 10 yıl boyunca mülk sahipleri kiralama ve işletim gibi hakları Dumankaya’ya devredecek.

Dumankaya İnşaat'tan Fifti-Fifti kampanyası!

Dumankaya, konut pazarındaki durgunluğu da dikkate alarak tüketicilere Türkiye’de hiç denenmemiş bir model teklif etti. Konut bedelinin yarısını peşin veren tüketici, kalan yüzde 50’yi konutu 10 yıl boyunca unutursa ödemeyecek.

Dumankaya İnşaat'ın yeni tanıtım yüzü Saba Tümer oldu!

Dumankaya "Konut sektörünün en büyük haberi için habere geri dönüyor. 14 Eylül'ü bekleyin!" diyerek Saba Tümer'i yeni reklam yüzleri olarak tanıttı.

Dumankaya bu yıl en az 1000 konut satacak!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, fuardaki talebin de etkisiyle geçen yıl 800 civarında olan konut satış rakamının bu yıl en az 1000 olacağını söyledi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

DKY İnşaat'tan referansla yüzde 3 indirim fırsatı!

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan kampanyası gerçekleştiren DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, konut sektöründe yaz sezonunda zam beklemediklerini söyledi.

Bu yaz konut sektörü zamsız geçecek!

Bıçak gibi kesilen konut piyasasında satış ve kiralamalarda yaşanan hareketlilikle yavaş yavaş eski günlere dönülüyor. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, konut sektöründe yaz sezonunda zam beklemediklerini söyledi.

Dumankaya, yabancılara konut satışını yüzde 82 artırdı!

Yapı sektörünün önde gelen şirketlerinden Dumankaya İnşaat'ın yabancılara konut satışları 2015 ilk yarıda 2014 un aynı dönemine oranla yüzde 82 arttı.

Dumankaya konut projelerii Haberi

Dumankaya konut projelerii

Yarım asrı aşan tecrübesiyle gittiği her bölgeye değer katan Dumankaya, hemen teslim konut, ofis ve mağazalarını kaçırılmayacak fırsatlarla satışa sunuyor. 


Kampanya kapsamında; prim değeri yüksek bölgelerde yer alan toplamda 19 Dumankaya projesindeki ev, ofis ve mağazalara peşin fiyatına vade farksız 12 aya varan taksit imkânı ile sahip olunabiliyor. Yüzde 40’lara varan indirim seçeneklerinin bulunduğu projelerde ayrıca hemen teslim fırsatı bulunuyor.


Proje kapsamında satın alımlarda ticari ünite yatırımı yapan gerçek kişiler, stopajı gelir vergisinden düşürme avantajı kazanırken; kurumsal yatırımcılar ise KDV indirimden faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında bulunan projelerde teslimatlar başladığından hızlı kiralama ve yüksek kira getirisi avantajları bulunuyor. Dumankaya’nın kampanyası kapsamında Modern Vadi ve Dumankaya Vizyon gibi hazır kiracılı projeler de bulunuyor.


Kampanya kapsamındaki projeler şu şekilde; Dumankaya Adres 1, Dumankaya Adres Natura, Dumankaya...