26 / 04 / 2024

Dumankaya Miks satılık dükkan

Dumankaya Miks satılık dükkan

Dumankaya Miks dükkan ihalesi 21 Mart tarihinde gerçekleştirildi. Fiyatlarının 97 bin 760 TL'den başladığı dükkanların ihalesi açık artırma usulü ile gerçekleştirildi. İhaleye katılım sağlanmadı.

Dumankaya Miks ticari ünite açık artırma ihalesine katılım olmadı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dumankaya Miks ticari ünite açık artırma ihalesi hakkında açıklamada bulundu... Dumanakaya Miks projesinin ticari ünite açık artırma ihalesine katılım olmadı.

Park Mavera ve Dumankaya Miks dükkanları satışa çıkıyor!

Park Mavera projesindeki 332 adet dükkanı ise 320 milyon 880 bin TL muhammen bedel üzerinden, Dumankaya Miks projesindeki 37 dükkanı toplam 94 milyon 760 bin TL muhammen bedel üzerinden ihale yöntemiyle satılacak.

Dumankaya Miks dükkan ihalesine 20 milyon 400 bin TL teklif geldi!

Dumankaya Miks projesinde yer alan 30 dükkan ihale ile 20 Haziran'da satışa çıkmıştı. Toplam 18 milyon 300 bin TL muhammen bedel ile satışa sunulan ticari üniteler için 20 milyon 400 bin TL teklif geldi...

Dumankaya Miks satılık dükkan!

Dumankaya Miks satılık dükkan bilgileri kapsamında dükkanların fiyatları 7 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dükkan sahibi olmak isteyenlere 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran'da satışa çıkıyor! 7 milyon 100 bin TL'ye!

Dumankaya Miks dükkanları 20 Haziran saat 15.00'te satışa çıkıyor. Dumankaya Miks'in satışa çıkacak dükkanlarının fiyatları 7 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve ödemelerde faizsiz 36 ay vadelendirme yapılıyor

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks satış fiyatları!

Dumankaya Miks satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray'a yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Miks satılık dükkan Haberi

Dumankaya Miks satılık dükkan

Dumankaya Miks projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Halkalı Atakent'te yer alan Dumankaya Miks projesinde son 37 dükkan 21 Mart'ta ihale yoluyla satışa çıkmıştı. 


121 bin 972 metrekare arsa üzerine inşa edilen Dumankaya Miks projesinde yer alan ticari ünitelerin fiyatları 97 bin 760 TL'den başlıyordu. 


Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Tema Park’a komşu olan Dumankaya Miks'in ticari üniteler için gerçekleştirdiği açık artırma ihalesine katılım sağlanmadı. 


Proje, Trakya’nın en büyük hastanesi konumundaki Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi, Olimpiyat Stadı, Masko Mobilyacılar Çarşısı, İstoç ve Yeşilköy Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor. 


Bir TOKİ iştiraki olan Emlak Konut GYO A.Ş. ile Dumankaya İnşaat işbirliği ve garantisi ile yükselen Dumankaya Miks projesinde 657 konut yer alıyor. 


Konut alanları 39 ila 135 metrekare arasında değişen Dumankaya Miks projesinde...