29 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik satılık daire fiyatları

Dumankaya Mozaik satılık daire fiyatları

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Mozaik satılık daireler!

Ön satış sürecine başlanan Dumankaya Mozaik satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Dumankaya Mozaik satılık!

Dumankaya Mozaik satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Dumankaya Mozaik satılık daire fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik Sancaktepe iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Dumankaya Mozaik 3 etaptan oluşuyor. Projede stüdyo daireden 4+1'e kadar daireler yer alıyor...

Dumankaya Mozaik fiyatlar!

Konutlar için 7 bin ön talep toplanan Dumankaya Mozaik fiyatlar 154 bin TL'den başlayarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede yer alan dairelerin satış sürecine başlandı...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Horizon Residence 2 bloktan oluşuyor. Dumankaya Horizon satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Miks Dumankaya Halkalı satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılan projesinde bloklar 23 ve 32 kat şeklinde yükseliyor. Miks Dumankaya Halkalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Dumankaya Flex satılık daire!

Toplam 321 adet üniteden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir 'de inşa ediliyor. Dumankaya Flex satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Dumankaya Miks satılık daire!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satılık daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Ritim İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor.

Dumankaya Mozaik satılık daire fiyatları Haberi

Dumankaya Mozaik satılık daire fiyatları

2014'te 800 daire satan, bu yılı ise 1.000'in üzerinde satışla kapatmaya hazırlanan Dumankaya İnşaat, tanıtım ve yatırım hamlelerini sürdürüyor.


Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor. Ruhsatlı projeler için geçerli yüzde l'lik KDV avantajına sahip sayılı markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik, konut faiz oranlan artmadan tüketiciye yeni yılda yeni bir ev fırsatı sunuyor. Projede 200 bin liradan başlayan fiyatlarla stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleri mevcut. Doğanın ortasında hayata geçirilen proje, bisiklet yollan, lavanta bahçeleri, yüzde 70 yeşil alanı ile İstanbul'a taze bir nefes getirmeyi amaçlıyor. 


Zaman