24 / 04 / 2024

dumankaya ritim görselleri

dumankaya ritim görselleri

Ritim İstanbul adres bilgileri ni ahberimizde bulabilirsiniz. Maltepe'de inşa edilen proje, Dumankaya imzası ile hayata geçiriliyor. Proje, karma olarak tasarlandı. İşte Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları...

Dumankaya Ritim görselleri!

Dumankaya Ritim görselleri görselleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor. Maltepe Ritim İstanbul Konutlarında daireler 228 bin TL'den başlayarak, 2 milyon 513 TL'ye kadar yükseliyor...

Dumankaya Ritim iletişim!

Dumankaya Ritim iletişim bilgileri kapsamında haberimizde detaylar yer alıyor. Projede 253 home ofis seçeneği ve 114 ofisin yanı sıra 863 rezidans daire de yer alıyor

Dumankaya Ritim ne zaman teslim?

Dumankaya Ritim ne zaman teslim? sorusu Mayıs 2015 olarak cevaplandırılıyor. 36 ay vade farksız ödeme imkanının olduğu Maltepe Dumankaya Ritim ev fiyatları 213 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Dumankaya Ritim görselleri!

Dumankaya Ritim görselleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Dumankaya Ritim İstanbul daire fiyatları 179 bin liradan başlıyor...

Ritim İstanbul telefon!

Ritim İstanbul projesinde daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Maltepe Ritim İstanbul telefon ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Dumankaya Ritim ödeme koşulları!

Dumankaya Ritim ödeme koşulları kapsamında detaylar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ritim İstanbul ödeme!

Ritim İstanbul ödeme planı ve fiyatlarıyla ilgili detaylar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı!

Banka kredisi kullanarak daire alınabilen Dumankaya Ritim İstanbul ödeme planı bilgisine göre tamamı peşin ödemelerde indirim yapılıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan proje 863 adet daire bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ’na 10 dakika uzaklıkta bulunan projede 863 adet konut bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları 666 bin TL 'den başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunan proje İstanbul Maltepe'de yükseliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış fiyatları!

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Ritim İstanbul Evleri 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış fiyatları 445 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans satış ofisi!

Konum bilgisine göre Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 863 daire yer alıyor. Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Ritim İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri!

Daire fiyatlarının 397 bin 760 TL'den başladığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Ritim İstanbul ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Ramazan kampanyası!

Dumankaya Ritim İstanbul Ramazan kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Satış süreci devam eden proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatlar!

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatlar daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunan proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

dumankaya ritim görselleri Haberi

dumankaya ritim görselleri

863 rezidans, 253 home ofis ve 114 adet ofisten meydana gelen Ritim İstanbul adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor.


Ritim İstanbul adres bilgileri ne geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Ritim İstanbul İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor.


Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları!


Stüdyo dairelerin fiyatları 215 bin TL ile 432 bin TL,

1+1 dairelerin fiyatları 365 bin TL ile 734 bin TL,

1.5+1 dairelerin fiyatları 412 bin TL ile 447 bin TL,

2+1 dairelerin fiyatları 511 bin TL ile 763 bin TL,

3+1 dairelerin fiyatları 724 bin TL ile 1 milyon 56 bin TL,

3+1 dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 21 bin TL ile 1 milyon 111 bin TL,

3,5+1 dairelerin fiyatları 823 bin TL ile 1 milyon 44 bin TL,

5+1 dairelerin fiyatları 2...